عزیز اگر آنریل کارید 1000% بهتون توصیه میکنم 3770k بردارید ( و حتی بودجتون میرسه 3930 ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

g2020 اینتل برای کار شما فقط یک شوخی میتونه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( پوزش میخوام بنده گمان کردم فقط قصد بازی کردن دارید )

2670 پردازنده جونداریه اگر از آن راضی نیستید گمان نمیکنم i5 بتونه رضایت شما را جلب کنه . حداقل همون i7 را بردارید با خنک کننده خوب که اگر لازم شد بتونید آور کلاک هم انجام بدید

پینوشت : در پست اول کاربری را گیمینگ نوشتید که این مطلب بنده را به خطا انداخت . نقطه سر خط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر طراحی بازی را به صورت حرفه ای انجام میدهید نیاز به پردازنده و رم بالا دارید

برای این کاربری پیشنهاد میکنم مادربرد را p67 یا z68 و یا z77 انتخاب بفرمائید تا در صورت نیاز بتونید پردازنده را آورکلاک فرمائید

من برای مشتریان گیم سازم معمولا سوکت 2011 و پردازنده 3930 میبندم
من دوست ندارم اورکلاک کنم!(یعنی ترجیح میدم در صورت نیاز سیستمم رو عوض کنم تا این که اورکلاک کنم)
از طرفی من تازه کار کردن با Unreal Engine رو دارم شروع می کنم و حرفه ای نیستم. با این تفاصیل فکر می کنم اگه Core i7 3770 و یه مادربرد خوب با چیپست h77 بگیرم برای کارم کافی باشه.نظر شما چیه؟(چرا p67 رو توصیه کردین؟ من اصلا تا حالا اسم p67 رو نشنیده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینجا رو نگاه کنین اسمی از p67 نیست)