چرا موافق نیستین؟ اگه اشکالی تو کار هست بگین تا اصلاح کنم.:great:نقل قول:
Printable View
چرا موافق نیستین؟ اگه اشکالی تو کار هست بگین تا اصلاح کنم.:great:نقل قول:
تعداد بسیار انگشت شماری گیم وجود دارند که نیاز به پردازنده قوی برای فریم ریت بالا دارندنقل قول:
برای مثال کرایسیس 3 که در این تاپیک هم بحث شد یا بت من
شما الان برای مادربرد و پردازنده رقمی حدود 1 میلیون و 300 میخواهید هزینه کنید
من باشم ماکزیمم یدونه i5 میگیرم حدود 700 و یدونه h61 حدود 200 اینجوری باز 400 تومن صرفه جوئی میکنم و آنر را یا پس انداز میکنم یا برای خرید گرافیک هزینه میکنم
پینوشت 1 : البته بنظرم یدونه 2020 هم برای اجرای نرم اکثر بازیهای جدید کافیه :wink:
پینوشت 2 : اگر پردازنده قوی بتونم تهیه کنم یه تاپیک برای تابوی انتخاب مادربرد و پردازنده برای گیمینگ سیستمها میزنم
آخه کارت گرافیک قوی تر از GTX 770 که لازم نمیشه! بعد یه چیز دیگه:درسته که استفاده ی اصلی من از سیستم گیم خواهد بود ولی من کارای دیگه ای هم می کنم(مثلا می خوام با UDK کار کنم)به نظر شما بازم Core i7 3770 زیادیه؟نقل قول:
2020 چیه؟!(لطفا اسم هارو کامل بگین که من بتونم بفهمم! :دی)
راستی یه چیز دیگه: من الآن یه لپ تاپ دارم با سی پی یو ی Core i7 2670QM ولی از سرعت عملکرد سیستم راضی نیستم(Ramش 8Gig DDR3 هست).خب به نظر شما اونوقت یه Core i5 منو راضی خواهد کرد؟!
عزیز اگر آنریل کارید 1000% بهتون توصیه میکنم 3770k بردارید ( و حتی بودجتون میرسه 3930 ) :wink:نقل قول:
g2020 اینتل برای کار شما فقط یک شوخی میتونه باشه :lol: ( پوزش میخوام بنده گمان کردم فقط قصد بازی کردن دارید )
2670 پردازنده جونداریه اگر از آن راضی نیستید گمان نمیکنم i5 بتونه رضایت شما را جلب کنه . حداقل همون i7 را بردارید با خنک کننده خوب که اگر لازم شد بتونید آور کلاک هم انجام بدید
پینوشت : در پست اول کاربری را گیمینگ نوشتید که این مطلب بنده را به خطا انداخت . نقطه سر خط :1. (35):
اگر طراحی بازی را به صورت حرفه ای انجام میدهید نیاز به پردازنده و رم بالا دارید
برای این کاربری پیشنهاد میکنم مادربرد را p67 یا z68 و یا z77 انتخاب بفرمائید تا در صورت نیاز بتونید پردازنده را آورکلاک فرمائید
من برای مشتریان گیم سازم معمولا سوکت 2011 و پردازنده 3930 میبندم
من دوست ندارم اورکلاک کنم!(یعنی ترجیح میدم در صورت نیاز سیستمم رو عوض کنم تا این که اورکلاک کنم)نقل قول:
از طرفی من تازه کار کردن با Unreal Engine رو دارم شروع می کنم و حرفه ای نیستم. با این تفاصیل فکر می کنم اگه Core i7 3770 و یه مادربرد خوب با چیپست h77 بگیرم برای کارم کافی باشه.نظر شما چیه؟(چرا p67 رو توصیه کردین؟ من اصلا تا حالا اسم p67 رو نشنیده بودم:1. (27): برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو نگاه کنین اسمی از p67 نیست)
ببین عزیز مادربردها به 2 قسمت معمولا طبقه بندی میشن معمولی و حرفه اینقل قول:
مادربردهای حرفه ای z77 الان خیلی گرونه مثل این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مادربرد بالای یک تومن به فروش میرسه ( بین 1.2 تا 1.4 )
این برد از نظر پرفورمنس و امکانات برای کار شما با این مین حرفه ای قدیمی تر تفاوت چندانی نداره
این مادربرد در بازار به سختی ولی با حدود قیمت 400-500 پیدا میشه
این سری مادربردهای حرفه ای معمولا عمر بسیار بسیار طولانی دارند ( در صورت استفاده ار پاور خوب در حد فول لایف گارانتی :1. (27): )
صحبت بنده این بود که شما با 400-500 تومان در این وضعیت بازار میتونید یک مادربرد معمولی بگیرید ولی اگر حتی یک مادربرد دست دوم ولی سالم از این سری تهیه کنید یک عمر راحت خواهید بود
پینوشت : شما الان ممکنه گیج بشید پس من یک جمع بندی میکنم
شما اگر فقط اهل بازی بودید چون پردازنده و مادربردتون کار بخصوصی انجام نمیداد نیاز به مادربرد و پردازنده قوی نداشتید
ولی اگر کارهای سنگین مانند بازی سازی یا رندر میخواهید انجام دهید بهتره مادربرد و پردازنده قوی انتخاب کنید
خیلی ممنون پس همینو می خرم ولی اگه این گیرم نیومد نظرتون در مورد این 3 تا چیه:نقل قول:
راستی اگه قیمت های این 3 تا رو هم میدونین ممنون میشم بهم بگین:give_rose:
بردهای بدی نیستند le را قیمت دارم (دومی ) حدود 410 تومنهنقل قول:
بهتره از قابلیت های کراس فایر استفاده کنید
مثلا به جای 770gtx یک جفت 7770 استفاده کنید که قابلیت بالاتر و قیمت کمتری داره
تفاوت آنچناني نداره حدود 10 تا 15% فرقشه