پاسخ: معیار انتخاب Motherboard چیست؟
نقل قول:
Thunderbolt چی هست و به چه دردی می خوره؟!(WiFi هم فکر نکنم به دردم بخوره.می خوام چی کار؟!)
راستی اگه به جای Core i7 3770k یه Core i7 3770 بردارم چی؟ بازم مادربورد با چیپ Z77 بگیرم؟
ببخشین این قدر سوال پرسیدم:give_rose:
Thunderbolt یک درگاه تولید شده توسط Intel و Apple است که تا 10 گیگابایت در ثانیه تبادل اطلاعات را ممکن کرده است. هر درگاه thunderbolt می تواند تا 6 ابزار را پشتیبانی کند.
مادربردهای با کد TH گیگابایت دو درگاه thunderbolt دارند که مشترکا می توانند وضوح تصویر (resolution) تا 4k را ممکن سازند.
آن دو CPU که نام بردید خیلی شبیه هم هستند، مدل 3770k تنها در صورتی که می خواهید اورکلاک کنید انتخاب بهتری است.
با تشکر از دوست خوبم در مورد تکنولوژی Thunderbolt پیشنهاد میدم این لینک ها رو به دقت بررسی بفرمائید :1. (35):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
به نظرم اگه کاربری تون از سیستم
فقط گیم هست ، سعی کنید عمده هزینه تون رو روی کارت گرافیک بذارید تا بازده بهتری بگیرید.
Core i7 3770 در بیش از 90% گیم ها تفاوتی محسوسی با یک پردازنده ضعیف تر مثل Core i5 3570 نداره. شما با انتخاب این پردازنده می تونید حدود 400 تومن باقی مونده رو برای خرید یک کارت گرافیک قوی تر هزینه کنید.
نمونش هم Crysis 3 :
تفاوت 3770 با 3470 فقط 4 فریم هست !! که با انتخاب یک گرافیک قوی تر و استفاده از تنظمیات گرافیکی بالاتر نقش پردازنده از این هم کمرنگ تر میشه.
سلام.بابت راهنمایی ممنون ولی من خودم قبلا این Benchmark هارو دیدم. دلیل این که کاری که شما گفتین رو نمی خوام انجام بدم اینه که با 400 تومان نمی تونم کارت گرافیک بهتری بگیرم! من الآن قصد دارم یا Geforce GTX 660 Ti بگیرم یا Geforce GTX 760.اگه بخوام بهتر از این بگیرم باید برم سراغ Geforce GTX 680و Geforce GTX 770 که اونا هم تفاوت قیمتشون بشتر از 400 تومانه.(الیته Geforce GTX 670 هم هست ولی ارزش نداره چون نسبت به تفاوت قیمتی که با GTX 660 Ti و GTX 760 داره کارایی زیاد بهتری نداره)
البته اگه پولم برسه بدم نمیاد GTX 770 رو بخرم(چون کاراییش از 680 بیشتره و قیمتش کمتر!) ولی فعلا مطمئن نیستم که تو بازار ایران گیرم میاد یا نه.اگه GTX 770 گیرم اومد شاید این کاری که گفتین
رو انجام بدم ولی بازم نمی رم سراغ Core i5 بلکه یه Core i7 نسل سوم دیگه (مثل Core i7 3770) برمی دارم.:1. (35):
فعلا باید تکلیفم با مادربورد روشن بشه تا بعد.
نقل قول:
Thunderbolt یک درگاه تولید شده توسط Intel و Apple است که تا 10 گیگابایت در ثانیه تبادل اطلاعات را ممکن کرده است. هر درگاه thunderbolt می تواند تا 6 ابزار را پشتیبانی کند.
مادربردهای با کد TH گیگابایت دو درگاه thunderbolt دارند که مشترکا می توانند وضوح تصویر (resolution) تا 4k را ممکن سازند.
آن دو CPU که نام بردید خیلی شبیه هم هستند، مدل 3770k تنها در صورتی که می خواهید اورکلاک کنید انتخاب بهتری است.
به جز استفاده از رزولوشن 4K این درگاه فایده ی دیگه ای هم داره؟
نه من نمی خوام اورکلاک کنم(اصلا CPU با چنین قدرتی دیگه اورکلاک نمی خواد که!). میدونین قیمت این دو CPU تو ایران چه قدر هست؟
خیلی ممنون خوندمشون.فقط یه سوال برام پیش اومد:
توی لینک اول نوشته که با استفاده از چنین مادربورد هایی میشه با Intel HD Graphics 4000 هم از رزولوشن 4k استفاده کرد.خب سوال من اینه که اگه چنین مادربوردی نداشته باشیم ولی به جاش یه کارت گرافیک قوی داشته باشیم می تونیم از این رزولوشن استفاده کنیم یا حتما باید مادربوردمون این قابلیت رو داشته باشه.
البته با همه ی این حرفا فکر نکنم رزولوشن 4k حالا حالا ها به کارم بیاد چون برای بازی که خیلی سنگینه برای فیلم هم که اصلا فیلماش گیر نمیاد!(بخوای دانلود کنی هم که با این سرعت اینترنت و با حجمی که چنین فیلمایی دارن تقریبا غیرممکنه)تازه من تلویزیون یا مانیتوری که رزولوشنش 4k باشه هم ندارم!:whistle:
1 :تعداد فایل پیوست
چون این مطلب در خیلی جاهای فروم صحبت شده سعی میکنم یک جواب کامل به شما بدهم
در پلتفرم 1155 تقریبا هیچ تفاوتی ما بین پرفورمنس چیپسهای مختلف وجود ندارد و تنها امکاناتی که شرح میدهم متفاوت است
برای پایه یک مادربرد h61 پایه قرار میدهم و آن را با سریهای بعدی مقایسه میکنم
این مادربرد از تمامی پردازنده نسل دوم و سوم ( آی وی و سندی بریج ) پشتیبانی میکنه
در صورتی که پردازنده نسل سوم روش نصب بشه از رم ddr3 1600 و pci-e 3 پشتیبانی میکنه و قیمتش در بازار حدود 180 هزار تومانه
این مادربرد در مقابل مادربردهای b75 تنها امکان آورکلاک رم را نداره
در مقابل h77 علاوه بر عدم آورکلاک رم عدم آورکلاک کارت گرافیکی داخلی پردازنده را نداشته و از رید هارد دیسک هم پشتیبانی نمیکه
در مقابل z77 علاوه بر موارد بالا امکان آورکلاک پردازنده را هم ندارد
پس شما اگر اهل آورکلاک نیستید و نمیخواهید هاردهاتون را رید کنید این مادربرد میتونه به راحتی تا چند سال ( در صورت استفاده از پاور مناسب ) نیازهای شما را بر آورده کنه
ولی اگر اهل آورکلاک هستید باید مادربردی انتخاب کنبد که امکانات مناسب نظیر مدار تغذیه قویتر و مجهز تر و همینطور چبپ بالاتر را داشته باشه
مسئله رید هارد دیسک هم که همانطور که عرض کردم در h61 نسل قدیم و b75 نسل جدید امکان پذیر نیست
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
نقل قول:
چون این مطلب در خیلی جاهای فروم صحبت شده سعی میکنم یک جواب کامل به شما بدهم
در پلتفرم 1155 تقریبا هیچ تفاوتی ما بین پرفورمنس چیپسهای مختلف وجود ندارد و تنها امکاناتی که شرح میدهم متفاوت است
برای پایه یک مادربرد h61 پایه قرار میدهم و آن را با سریهای بعدی مقایسه میکنم
این مادربرد از تمامی پردازنده نسل دوم و سوم ( آی وی و سندی بریج ) پشتیبانی میکنه
در صورتی که پردازنده نسل سوم روش نصب بشه از رم ddr3 1600 و pci-e 3 پشتیبانی میکنه و قیمتش در بازار حدود 180 هزار تومانه
این مادربرد در مقابل مادربردهای b75 تنها امکان آورکلاک رم را نداره
در مقابل h77 علاوه بر عدم آورکلاک رم عدم آورکلاک کارت گرافیکی داخلی پردازنده را نداشته و از رید هارد دیسک هم پشتیبانی نمیکه
در مقابل z77 علاوه بر موارد بالا امکان آورکلاک پردازنده را هم ندارد
پس شما اگر اهل آورکلاک نیستید و نمیخواهید هاردهاتون را رید کنید این مادربرد میتونه به راحتی تا چند سال ( در صورت استفاده از پاور مناسب ) نیازهای شما را بر آورده کنه
ولی اگر اهل آورکلاک هستید باید مادربردی انتخاب کنبد که امکانات مناسب نظیر مدار تغذیه قویتر و مجهز تر و همینطور چبپ بالاتر را داشته باشه
مسئله رید هارد دیسک هم که همانطور که عرض کردم در h61 نسل قدیم و b75 نسل جدید امکان پذیر نیست
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
سلام خیلی ممنون بابت توضیحاتتون. من یه چندتا سوال دارم:
اول این که به من گفته شده بود چیپست های سری H و سری Z مناسب من هستن ولی با این توضیحاتی که شما دادین یعنی تنها تفاوت چهار سری چیپست متفاوت توی اورکلاک هست.پس اگه من نخوام اورکلاک کنم فرقی نمی کنه که از چیپست Z77 استفاده کنم یا حتی B75؟!:gasp:
دوم این که دلیل این که همه این روز ها دنبال CPU ها و Motheboard هایی با قابلیت اورکلاک هستن چیه؟ آخه برای چه کاری آدم یه CPU ی Core i7 رو اورکلاک می کنه؟(منظورم اینه که آخه احتیاجی به این کار نیست!)
سوم این که در مورد رید کردن هارد میشه بیشتر توضیح بدین؟(من اولین باره که این اصطلاح رو می شنوم.البته با خوندن یه مقاله توی Wikipedia فهمیدم که این تکنولوژی مربوط به متصل کردن چند هارد به یکدیگر هست ولی جزئیاتشو نمی دونم)
چهارم این که شما فرمودین این مادربرد در صورت استفاده از پاور مناسب تا چند سال می تونه نیازهای منو برطرف کنه.منظورتون از پاور مناسب چیه؟(اگه توان پاور زیاد باشه مشکلی پیش میاد؟ اصلا به جز توان چه مشخصه ی دیگه ای در مورد پاور باید در نظر گرفته بشه؟)
و آخرین سوال هم این که پورت thunderbolt به جز استفاده از رزولوشن 4k چه استفاده ی دیگه ای داره؟
ببخشین این همه سوال پرسیدم.
نقل قول:
سلام خیلی ممنون بابت توضیحاتتون. من یه چندتا سوال دارم:
اول این که به من گفته شده بود چیپست های سری H و سری Z مناسب من هستن ولی با این توضیحاتی که شما دادین یعنی تنها تفاوت چهار سری چیپست متفاوت توی اورکلاک هست.پس اگه من نخوام اورکلاک کنم فرقی نمی کنه که از چیپست Z77 استفاده کنم یا حتی B75؟!:gasp:
دوم این که دلیل این که همه این روز ها دنبال CPU ها و Motheboard هایی با قابلیت اورکلاک هستن چیه؟ آخه برای چه کاری آدم یه CPU ی Core i7 رو اورکلاک می کنه؟(منظورم اینه که آخه احتیاجی به این کار نیست!)
سوم این که در مورد رید کردن هارد میشه بیشتر توضیح بدین؟(من اولین باره که این اصطلاح رو می شنوم.البته با خوندن یه مقاله توی Wikipedia فهمیدم که این تکنولوژی مربوط به متصل کردن چند هارد به یکدیگر هست ولی جزئیاتشو نمی دونم)
چهارم این که شما فرمودین این مادربرد در صورت استفاده از پاور مناسب تا چند سال می تونه نیازهای منو برطرف کنه.منظورتون از پاور مناسب چیه؟(اگه توان پاور زیاد باشه مشکلی پیش میاد؟ اصلا به جز توان چه مشخصه ی دیگه ای در مورد پاور باید در نظر گرفته بشه؟)
و آخرین سوال هم این که پورت thunderbolt به جز استفاده از رزولوشن 4k چه استفاده ی دیگه ای داره؟
ببخشین این همه سوال پرسیدم.
شرکتها برای اینکه هزینه تولیدشون پائین بیاد از یک پردازنده در تعداد زیاد تولید میکنند بعد آنها را تنطیمات مختلف میکنند و به بازار میدهند
برای مثال پردازنده های 930 تا 970 اینتل همگی از یک خط تولید بیرون میومدند و در تنظیماتشون سرعت هر سری روی یک کلاک بسته میشد
با افزایش سواد و آگاهی عمومی اکثر افراد به جای خرید پردازنده های رده بالا و گران قیمت همان پردازنده ارزان قیمت را خریداری میکردند ( در این مثال 930 ) و با یک تنظیمات آورکلاکی ساده در بایوس بازده پردازنده گران قیمت را میگرفتند
شرکتها برای حفظ منافع خود آمدند و با محدودیتهائی که روی چیپستها قرار دادند این قابلیت را از یوزرها گرفتند
ولی تنها این امکان در پردازنده های آنلاک ( سری k ) و مادربردهای ویژه ( مثلا همین z77 ) وجود دارد
این یک گرگم به هوا بازی بین شرکتهای تولید کننده و یوزرهای حرفه ای است :wink:
البته در موارد خاص مثل رندرینگ سیستمها همین آورکلاک به درد افراد خواهد خورد ولی در کاربردهای عادی همونطور که فرمودید با پردازنده های قدرتمند امروزی نیازی به آورکلاک احساس نمیشود
رید اتصال دو یا چند هارد و ایجاد یک مجموعه جهت افزایش سرعت و یا امنیت اطلاعات هارد دیسک میباشد ( انجمن را سرچ کنید مطلب در این مورد زیاد داریم )
پاور مناسب از دید من پاوریه که برق مورد نیاز قطعات را با ولتاژ ثابت و با نوسان ( ریپل ) کم به قطعات کامپیوتر برساند
از این پاور همیشه باید بین 20 تا 80 درصد توان واقعی برق گرفت ( تاپیک تابوی انتخاب پاور بنده را بخوانید )
تاندربلد یک پرته مثل usb یا 1394 هر چیزی میتونه به این پورت متصل بشه
برای مثال در آینده شاهد ورود هاردهائی با این سوکت در بازار خواهیم بود
نقل قول:
شرکتها برای اینکه هزینه تولیدشون پائین بیاد از یک پردازنده در تعداد زیاد تولید میکنند بعد آنها را تنطیمات مختلف میکنند و به بازار میدهند
برای مثال پردازنده های 930 تا 970 اینتل همگی از یک خط تولید بیرون میومدند و در تنظیماتشون سرعت هر سری روی یک کلاک بسته میشد
با افزایش سواد و آگاهی عمومی اکثر افراد به جای خرید پردازنده های رده بالا و گران قیمت همان پردازنده ارزان قیمت را خریداری میکردند ( در این مثال 930 ) و با یک تنظیمات آورکلاکی ساده در بایوس بازده پردازنده گران قیمت را میگرفتند
شرکتها برای حفظ منافع خود آمدند و با محدودیتهائی که روی چیپستها قرار دادند این قابلیت را از یوزرها گرفتند
ولی تنها این امکان در پردازنده های آنلاک ( سری k ) و مادربردهای ویژه ( مثلا همین z77 ) وجود دارد
این یک گرگم به هوا بازی بین شرکتهای تولید کننده و یوزرهای حرفه ای است :wink:
البته در موارد خاص مثل رندرینگ سیستمها همین آورکلاک به درد افراد خواهد خورد ولی در کاربردهای عادی همونطور که فرمودید با پردازنده های قدرتمند امروزی نیازی به آورکلاک احساس نمیشود
رید اتصال دو یا چند هارد و ایجاد یک مجموعه جهت افزایش سرعت و یا امنیت اطلاعات هارد دیسک میباشد ( انجمن را سرچ کنید مطلب در این مورد زیاد داریم )
پاور مناسب از دید من پاوریه که برق مورد نیاز قطعات را با ولتاژ ثابت و با نوسان ( ریپل ) کم به قطعات کامپیوتر برساند
از این پاور همیشه باید بین 20 تا 80 درصد توان واقعی برق گرفت ( تاپیک تابوی انتخاب پاور بنده را بخوانید )
تاندربلد یک پرته مثل usb یا 1394 هر چیزی میتونه به این پورت متصل بشه
برای مثال در آینده شاهد ورود هاردهائی با این سوکت در بازار خواهیم بود
خیلی ممنون.واقعا منو از یه اشتباه بزرک نجات دادین!:cool:
حالا من به جای خرید یک مادربرد 1 میلیون تومانی و Core i7 3770k یه مادربرد 300 تومانی و Core i7 3770 می خرم و با اضافه ی پولی که از تفاوت قیمت ها دستم میاد به جای Geforce GTX 760 یه دونه Geforce GTX 770 می خرم:love:
نقل قول:
خیلی ممنون.واقعا منو از یه اشتباه بزرک نجات دادین!:cool:
حالا من به جای خرید یک مادربرد 1 میلیون تومانی و Core i7 3770k یه مادربرد 300 تومانی و Core i7 3770 می خرم و با اضافه ی پولی که از تفاوت قیمت ها دستم میاد به جای Geforce GTX 760 یه دونه Geforce GTX 770 می خرم:love:
البته بنده باز هم با این انتخاب شما برای سیستم گیمینگ زیاد موافق نیستم ولی صاحب اختیار شمائید :wink: