امید جان به نظر شما بین این دو تا مانیتور کدومشونو بخرم ؟
LG 22MA530D IPS Monitor TV
ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor
و اگه اونی که خوبه چه مزیتی می تونه به دیگری داشته باشه.البته انتخاب خود من asus.مرسی
کاربر شهرسختافزار
امید جان به نظر شما بین این دو تا مانیتور کدومشونو بخرم ؟
LG 22MA530D IPS Monitor TV
ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor
و اگه اونی که خوبه چه مزیتی می تونه به دیگری داشته باشه.البته انتخاب خود من asus.مرسی
|
|
فرق زیادی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen88888 (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام به امید عزیز و رضا عزیز.ممنون از توجهتون . امید جان بودجه ی من 100 تومن بیشتر شده برای اون سیستمی که نوشتم . می خوام ببینیم CPU یه مدل بالاتر بگیرم بهتره یا اینگه گرافیکمو یه مدل بالاتر بگیرم . مثل :Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB . ممنون از راهنماییتون .
مدل خوبی انتخاب کردی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen88888 (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
اختلاف کارت مدنظر پست اول و این کارت 100 هزار تومن هست ؟؟؟!! خیر . 760 حدود دوبرابر قیمت 750Ti قیمتش هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا این مدل رو در قیاس با مدل 760 زوتاک میگین مدل بالاتر ؟!!
کارت های هم چیپ فرقشون در کولینگ و کمی اختلاف فرکانس کاری بالا و پایین تر هست و مدل بالاتر محسوب نمیشن .
مدل بالاتر از 760 میشه مثلاً همین 960 که حسام عزیز گفتند یا 970 یا از AMD مدلی بخواهیم بگیم R9 280/280X و بالاتر
پردازنده 4460 جوابگو هست .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 30-01-15 انجام شده است
mohsen88888 (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
رضا جان ممنون.حق با شماس .اینو در مقایسه با زوتاک گفتم.حالا با توجه به این سیستمی که می خوام جمع کنم و مشخصاتشو نوشتم ، ارزش داره که 100 تومن بیشتر بدم وGigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB بگیرم؟یعنی اختلافشون اونقدری هست که ارزش 100 تومن بیشترو داشته باشه؟مرسی
- - - Updated - - -
ببخشید امید جان من کامنت شما رو الان دیدم.ممنون از راهنماییتون
|
|
کاربر شهرسختافزار
نمی تونید برای 960 صبر کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی پرفورمنس تفاوت محسوس نیست ولی توی کیفیت ساخت تفاوت بیشتره
mohsen88888 (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
زضای عزیز متاسفانه من هفته ی اینده باید مانیتورو بگیرم . البته یکی از دوستان میگفت این مدل سامسونگ کنتراستش به شدت پاییینه.نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
http://lioncomputer.ir/product/4475/Samsung+S24D595+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/
کاربر شهرسختافزار
امید جان ممنون . ولی منظور من این بود که CPU بالاتری بگیرم یا اینگه CPU همون باشه ولی گرافیکو همون giga که بالا نوشتمو بگیرم؟مرسی
100 تومن تاثیر خاصی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک ZOTAC 750 TI اگر بود با 100 تومن بیشتر نمیتونی 760 بگیری
alksdj (30-01-15), mohsen88888 (30-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks