پاسخ : مشاوره برای خرید (سوال درباره مادربرد و پشتیبانی فرکانس رم)
سلام و خسته نباشید به امید و m3rs4d عزیز . ببخشین یه سوال دارم . می خوام برای سیستمم این دوتا رمو تهیه کنم : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
یکی از دوستان خیلی خیلی تاکید داشتند که حتما به صورت pack این رم ها رو تهیه کنم . یعنی دو تا رم تو یه جعبه . حالا سوالم اینجاس مگه چه فرقی می کنه من به صورت جداگونه این دو تا رمو تهیه کنم با اینکه این دوتا را یه جا تو یه جعبه و به صورت pack تهیه کنم؟ممنون از راهنماییتون
پاسخ: پاسخ : مشاوره برای خرید (سوال درباره مادربرد و پشتیبانی فرکانس رم)
نقل قول:
سلام و خسته نباشید به امید و m3rs4d عزیز . ببخشین یه سوال دارم . می خوام برای سیستمم این دوتا رمو تهیه کنم :
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
یکی از دوستان خیلی خیلی تاکید داشتند که حتما به صورت pack این رم ها رو تهیه کنم . یعنی دو تا رم تو یه جعبه . حالا سوالم اینجاس مگه چه فرقی می کنه من به صورت جداگونه این دو تا رمو تهیه کنم با اینکه این دوتا را یه جا تو یه جعبه و به صورت pack تهیه کنم؟ممنون از راهنماییتون
تو پک هستند . قرار نیست که جدا باشند .
امید جان به نظر شما بین این دو تا مانیتور کدومشونو بخرم ؟
LG 22MA530D IPS Monitor TV
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اگه اونی که خوبه چه مزیتی می تونه به دیگری داشته باشه.البته انتخاب خود من asus.مرسی
نقل قول:
امید جان به نظر شما بین این دو تا مانیتور کدومشونو بخرم ؟
LG 22MA530D IPS Monitor TVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]و اگه اونی که خوبه چه مزیتی می تونه به دیگری داشته باشه.البته انتخاب خود من asus.مرسی
فرق زیادی ندارند .
نقل قول:
سلام و خسته نباشید به امید و m3rs4d عزیز . ببخشین یه سوال دارم . می خوام برای سیستمم این دوتا رمو تهیه کنم :
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
سلام عزیز
این رم به صورت یک کیت دو کاناله فقط فروخته میشه و سینگلی ازش وجود نداره که نیاز به تأکید باشه که کیت دو ماژولش رو بگیرید !
320 تومن با گارانتی عقیق رایانه . خودم هم یک کیت از این رم رو واسه خودم خریدم !
سلام به امید عزیز و رضا عزیز.ممنون از توجهتون . امید جان بودجه ی من 100 تومن بیشتر شده برای اون سیستمی که نوشتم . می خوام ببینیم CPU یه مدل بالاتر بگیرم بهتره یا اینگه گرافیکمو یه مدل بالاتر بگیرم . مثل : Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB . ممنون از راهنماییتون .
نقل قول:
سلام به امید عزیز و رضا عزیز.ممنون از توجهتون . امید جان بودجه ی من 100 تومن بیشتر شده برای اون سیستمی که نوشتم . می خوام ببینیم CPU یه مدل بالاتر بگیرم بهتره یا اینگه گرافیکمو یه مدل بالاتر بگیرم . مثل :
Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB . ممنون از راهنماییتون .
مدل خوبی انتخاب کردی .
امید جان ممنون . ولی منظور من این بود که CPU بالاتری بگیرم یا اینگه CPU همون باشه ولی گرافیکو همون giga که بالا نوشتمو بگیرم؟مرسی
نقل قول:
سلام به امید عزیز و رضا عزیز.ممنون از توجهتون . امید جان بودجه ی من 100 تومن بیشتر شده برای اون سیستمی که نوشتم . می خوام ببینیم CPU یه مدل بالاتر بگیرم بهتره یا اینگه گرافیکمو یه مدل بالاتر بگیرم . مثل :
Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB . ممنون از راهنماییتون .
اختلاف کارت مدنظر پست اول و این کارت 100 هزار تومن هست ؟؟؟!! خیر . 760 حدود دوبرابر قیمت 750Ti قیمتش هست !!
یا این مدل رو در قیاس با مدل 760 زوتاک میگین مدل بالاتر ؟!!
کارت های هم چیپ فرقشون در کولینگ و کمی اختلاف فرکانس کاری بالا و پایین تر هست و مدل بالاتر محسوب نمیشن .
مدل بالاتر از 760 میشه مثلاً همین 960 که حسام عزیز گفتند یا 970 یا از AMD مدلی بخواهیم بگیم R9 280/280X و بالاتر
پردازنده 4460 جوابگو هست .
نقل قول:
امید جان ممنون . ولی منظور من این بود که CPU بالاتری بگیرم یا اینگه CPU همون باشه ولی گرافیکو همون giga که بالا نوشتمو بگیرم؟مرسی
100 تومن تاثیر خاصی ندارد .
گرافیک ZOTAC 750 TI اگر بود با 100 تومن بیشتر نمیتونی 760 بگیری