سپاس دوستان . حالا اگه خودتون بخواین به جای این یه گرافیک دیگه ببندین(البته تو این رنج قیمت) چی میبندین ؟مرسی از توجهتون
- - - Updated - - -
منظورم چه برندی و کدوم مدلش؟ممنون
Printable View
سپاس دوستان . حالا اگه خودتون بخواین به جای این یه گرافیک دیگه ببندین(البته تو این رنج قیمت) چی میبندین ؟مرسی از توجهتون
- - - Updated - - -
منظورم چه برندی و کدوم مدلش؟ممنون
همین zotac عالیه . مدل هم بستگی به بودجه شما دارد .نقل قول:
godfather عزیز ممنون از راهنماییتون.به خاطر این مردد که شما فرمودید من giga رو ترجیح میدم.در هر صورت شما استادین گفتم شاید بهتر باشه طبق مدلی که شما میفرمایینو تهیه کنم
ببخشین من طبق فرمایش شما تصمیم گرفتم مادربردمو gigabyte z97-d3h بگیرم . ولی یکم سردرگم شدم الان.ممنون میشم راهنماییم کنید.شرمندم به خدا.ابهام من اینجاس که giga-z97-d3h فرکانسش 3200 ولیGigabyte H97-D3H که فرکانسش 1600 با هم هم قیمت هستن.یعنی هردوشون 580 تومننودلیلشو میفرمایین چیه؟
من امید هستم گاد فادر نیستم .نقل قول:
بله چون h97-gaming3 از سری گیمینگ هست و بهترین محصول h97 هست . gigabyte z97-d3h هم یک برد خوب با چیپ z97 هست . به نظر مورد خوبیه .
ببخشید امید جان پس 1-به نظر شما همین giga z97-d3h بگیرم؟ 2-ولی اگه احتمالا بودجم نرسید همونGigabyte GA-H97-D3H بگیرم؟چون 420 تومنه دل چرکینم که یه وقت دچار مشکل بشم.ابته نه اورکلاک می کنم نه .ممنون میشم این دو سوالمو جواب بدین
- - - Updated - - -
چون اورکلاک و sli نمیکنم مدل h97 انتخاب کردم
میل خودتون هست . ولی من باشم z97-d3h میگیرم . که از حداکثر فرکانس رم پشتیبانی میکند .نقل قول:
ممنون از راهنماییتون . حالا با توجه به اینکه من رمهای GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 رو انتخاب کردم واسه سیستمم ، اگه سال بعد یه رم با فرکانش 3200 برای این سیستم گرفتم ، مادربردم با چه فرکانسی کار میکن؟چون دوتا 1600 هستندو این جدیده 3200.
اون باید رم ها مشابه باشه . باید رم های قبلی رو خارج و رمهای جدید رو جایگزین میکنید .نقل قول:
امید جان بسیار بسیار ممنون.من خیلی به معماری و سخت افزار علاقه مندم ولی اطلاعاتم کمه . دیگه روم نمیشه بیشتر از این ازت سوال کنم . ممنون که هنوز عده ای مثل تو پیدا میشن که ذکات علمشونو بدون چشم داشت و در راه کمک به همنوعانشون پرداخت می کنن.پاینده باشی امید جان