سپاس دوستان . حالا اگه خودتون بخواین به جای این یه گرافیک دیگه ببندین(البته تو این رنج قیمت) چی میبندین ؟مرسی از توجهتون
- - - Updated - - -
منظورم چه برندی و کدوم مدلش؟ممنون
کاربر شهرسختافزار
سپاس دوستان . حالا اگه خودتون بخواین به جای این یه گرافیک دیگه ببندین(البته تو این رنج قیمت) چی میبندین ؟مرسی از توجهتون
- - - Updated - - -
منظورم چه برندی و کدوم مدلش؟ممنون
|
|
همین zotac عالیه . مدل هم بستگی به بودجه شما دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-01-15), mohsen88888 (28-01-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشین من طبق فرمایش شما تصمیم گرفتم مادربردمو gigabyte z97-d3h بگیرم . ولی یکم سردرگم شدم الان.ممنون میشم راهنماییم کنید.شرمندم به خدا.ابهام من اینجاس که giga-z97-d3h فرکانسش 3200 ولیGigabyte H97-D3H که فرکانسش 1600 با هم هم قیمت هستن.یعنی هردوشون 580 تومننودلیلشو میفرمایین چیه؟
کاربر شهرسختافزار
godfather عزیز ممنون از راهنماییتون.به خاطر این مردد که شما فرمودید من giga رو ترجیح میدم.در هر صورت شما استادین گفتم شاید بهتر باشه طبق مدلی که شما میفرمایینو تهیه کنم
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون . حالا با توجه به اینکه من رمهای GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 رو انتخاب کردم واسه سیستمم ، اگه سال بعد یه رم با فرکانش 3200 برای این سیستم گرفتم ، مادربردم با چه فرکانسی کار میکن؟چون دوتا 1600 هستندو این جدیده 3200.
اون باید رم ها مشابه باشه . باید رم های قبلی رو خارج و رمهای جدید رو جایگزین میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen88888 (29-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
امید جان بسیار بسیار ممنون.من خیلی به معماری و سخت افزار علاقه مندم ولی اطلاعاتم کمه . دیگه روم نمیشه بیشتر از این ازت سوال کنم . ممنون که هنوز عده ای مثل تو پیدا میشن که ذکات علمشونو بدون چشم داشت و در راه کمک به همنوعانشون پرداخت می کنن.پاینده باشی امید جان
AMD>INTEL (28-01-15), M3RS4D 50062 (29-01-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام و خسته نباشید به امید و m3rs4d عزیز . ببخشین یه سوال دارم . می خوام برای سیستمم این دوتا رمو تهیه کنم :GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
یکی از دوستان خیلی خیلی تاکید داشتند که حتما به صورت pack این رم ها رو تهیه کنم . یعنی دو تا رم تو یه جعبه . حالا سوالم اینجاس مگه چه فرقی می کنه من به صورت جداگونه این دو تا رمو تهیه کنم با اینکه این دوتا را یه جا تو یه جعبه و به صورت pack تهیه کنم؟ممنون از راهنماییتون
تو پک هستند . قرار نیست که جدا باشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen88888 (29-01-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم به صورت یک کیت دو کاناله فقط فروخته میشه و سینگلی ازش وجود نداره که نیاز به تأکید باشه که کیت دو ماژولش رو بگیرید !
320 تومن با گارانتی عقیق رایانه . خودم هم یک کیت از این رم رو واسه خودم خریدم !
mohsen88888 (30-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks