فقط بین دومانیتور دودلم.مدلش1-Asus Full HD 22" VX229H AH-IPSSamsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
2-
البته چون خودم چشمم سامسونگه رو گرفته . چون پنلش PLS و یکم از IPS بهتره.شما کدومو پیشنهاد میدین دوستان.شرمندم میکنید
رضا جان ممنون.حق با شماس .اینو در مقایسه با زوتاک گفتم.حالا با توجه به این سیستمی که می خوام جمع کنم و مشخصاتشو نوشتم ، ارزش داره که 100 تومن بیشتر بدم وGigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB بگیرم؟یعنی اختلافشون اونقدری هست که ارزش 100 تومن بیشترو داشته باشه؟مرسی
- - - Updated - - -
ببخشید امید جان من کامنت شما رو الان دیدم.ممنون از راهنماییتون
فقط بین دومانیتور دودلم.مدلش1-Asus Full HD 22" VX229H AH-IPSSamsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
2-
البته چون خودم چشمم سامسونگه رو گرفته . چون پنلش PLS و یکم از IPS بهتره.شما کدومو پیشنهاد میدین دوستان.شرمندم میکنید
نمی تونید برای 960 صبر کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی پرفورمنس تفاوت محسوس نیست ولی توی کیفیت ساخت تفاوت بیشتره
mohsen88888 (30-01-15)
زضای عزیز متاسفانه من هفته ی اینده باید مانیتورو بگیرم . البته یکی از دوستان میگفت این مدل سامسونگ کنتراستش به شدت پاییینه.نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
http://lioncomputer.ir/product/4475/Samsung+S24D595+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/
البته ببخشید . من منظوزتونو از 960 متوجه نشدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks