سلام من مشلکی ندارم تا تا اخر امسال و شاید برج ۱ سال بعد هم بتونم صبر کنم یعنی ۴ ۵ ماه تاریخ عرضه دوتای اولی از سری سه رو نوشته ۲۵ نوامبر که میشه ۲ هفته دیگه ولی دوتا مسئله که هست اینه که چرا اینقد اختلاف قیمت وجود داره هرکی هرکیه یا به خاطر گارانتیو ایناس الان همین ۲۹۹۰ رو گفتم زدن ۱۸۰۰ دلار که میشه ۲۲ تا ۲۳نه اینکه ۲۶ ۲۷ تومن بعدم اگر بیاد با همین سوکت عرضه خواهد شد؟ یعنی از همین مادربرد میتونم استفاده کنم؟ سوم اینکه الان ۳۹۶۰ و ۳۹۷۰ رو زدن ۱۴۰۰ و ۲۰۰۰ دلار با این شرایط حدس میزنم که اگر هم رده همین ۲۹۹۰ رو بخوام بگیرم که همون ۳۹۷۰ باشه بیاد برسه ایران میره بالای ۳۰ تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه با ۴ تا ۵ ماه انتظار مشکلی ندارم تو این مدت هم میتونم یه پولم رو شاید تا ۵۵ هم برسونم ولی واقعا ستمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks