پاسخ: راهنمایی خرید سی پی یو Xeon Silver 4116 vs. Xeon Gold 5118
اقا امید برای هارد، وسترن رد یا اولترا استار چطوره به نظر شما یا اینکه برم سراغ همون بلک وسترن؟
اقا امید بی زحمت در مورد رم توضیح بدین که همین مدلی که اقا سجاد گفتن از کجا بگیرم و اینکه در مورد اورکلاک کلا نظر شما چیه من اطلاعی در موردش ندارم ایا برای سیستم ضرره یا نه چطوره؟
نقل قول:
براتون مدل قطعات را مینوسم ، با نظر استاد امید و دوستان دیگه مشورت کنید (همچنین با 4 قطعه ی گارانتی کننده ی مادربرد و پاور و رم و هارد هم در همون مورد پایداری ، اتمام حجت کنید) :
مادربرد :
MSI MEG X399 CREATION
7.2 تومن (ضمانت گرین)
پردازنده :
RYZEN Threadripper 2990WX
بین 26 تا 27 میلیون (ضمانت ماتریکس)
رم :
4 تا Crucial 16GB-PC4-19200 DDR4 - 2400MHz CL17 Dual Rank ECC کلا 64 گیگ رم4 * 1.330 = 5.320 تومن
کیس :
GREEN X3+ VIPER
1 تومن
پاور :
GREEN GP1200B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum
2.359 تومن
اس اس دی :
SAMSUNG 883 DCT 480GB SATA
1.780 تومن
گرافیک :
ASUS PH GT1030-O2G
1.290 تومن
------------------------------------------------------
تا اینجا بیش از 45 میلیون شد .
1) چون به انواع هارد ، آشنایی ندارم (فقط به مدل های دسکتاپ اش یه کم آشنایی دارم) ، مدلی را پیشنهاد ندادم . از استاد امید بپرسید.
همچنین خنک کننده را هم در سطح بالا ، دقیق نمیدونم . احتمالا نیاز به یک خنک کننده ی آبی بسیار بسیار پیشرفته دارید . از دوستان بپرسید .
2) تقریبا میشه گفت ، این قطعات ، با کیفیت ترین قطعاتی هست که در بازار موجود هه و شاید با کیفیت تر از این قطعات ، گیر نیاد .
3) مادربرد در حد اینی که استاد امید معرفی کرد (همینی که در بالا پیشنهاد دادم) ، مادربرد ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA X399 Gaming با قیمت بیش از 11 میلیون هست که فقط هزینه ی اضافی هست . پایداری همین MSI MEG X399 CREATION ، اندکی بهتر از این مدل ایسوز هست .
4) رم ecc (همون مدلی که نوشتم) ، تنوع بسیار کمی توی بازار داره . این مدلش هم که خنک کننده نداره . شاید (دقیق نمیدونم) در استفاده ی مستمر ، مشکل دما و بنابراین مشکل پایداری بوجود بیاره. این قضیه را تست کنید.
5) تفاوت 2990WX و 2990X ، توی فرکانس و بنابراین در سرعت پردازش شونه . توی ایران ، فقط 2990WX موجود هست .
6) پاور را 1200 وات انتخاب کنید که اگه خواستید اورکلاک کنید ، مطمئن باشید که کوچیک ترین مشکلی نخواهد بود . همچنین چون استفاده ی مداوم دارید ، انتخاب پاور با توان بالاتر ، لود و بنابراین فشار روی پاور را کمتر میکنه .
7) اگه مطمئن هستید به کارت گرافیک (پیشرفته) برای پردازش نرم افزارتون نیاز ندارید ، باز هم یه گرافیک باید برای خودتون انتخاب کنید چون این پردازنده ی AMD ، گرافیک مجتمع نداره و بنابراین بدون گرافیک ، خروجی تصویر ، دچار چالش میشه .
8) علاوه بر مشاوره با استاد امید و بقیه ی دوستان (و همچنین از نماینده ی اون قطعات) ، از فروشنده هم برای سازگاری کامل قطعات ، تضمین بگیرید .
موفق باشید .
سلام
مرسی واقعا خیلی لطف کردین که مفصل توضیح دادین و تک تک قطعات رو دقیق گفتین چشم حتما با فروشنده طی می کنم و و در مورد مادربرد هم به نتیجه رسیدم فقط اگر در مورد اورکلاک راهنمایی بفرمایید. این پاور که معرفی کردین مثل همون پاور ۱۰۵۰ گرین هست از نظر کیفیت که گفتین خیلی های لوله؟ برای رم خنک کننده و هیت سینک جدا وجود داره؟ در مورد اسمبل این سیستم من در حد سیستم دسکتاپ بلدم قبلا دوتا کامپیوترم رو خودم اسمبل کردم مهارت خاصی میخواد یا خودم از پسش برمیام؟ برای اسمبل این سیستم مثلا تبدیل خاصی نیاز هست برای پاور و اینها بفرمایید.
یه کارت اضافه رو این مادربرد بود رید کنترلشه؟ و اینکه در مورد یو پی اس هم شما یا اقا امید اطلاعات دارین؟
ممنون که کمک کردین هم شما هم اقا امید
مطلب بسیار خوبی بود ممنون قانع شدم در مورد خنک کننده آبی و یو پی اس هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و اینکه در مورد اسمبل نکته و راهنمایی خاص و تخصصی نیازه یا با اطلاعات متوسط خودم از پسش برمیام؟ مرسی از شما هم که اینقد کمک کردین وقت گذاشتین توضیح دادین
سلام مجدد
اسمبل رو به یک حرفه ای مراجعه کنید . اگر تهران هستید فروشگاه ACC در بازار ایران
ups فاراتل بهترین است بر اساس نیازتون تهیه کنید
هارد وسترن red میتونید بگیرید برای raid مناسبه
ssd هم حتما سامسونگ یا وسترن بلک sn750
تمام دنیا دارن از این ssd وسترن برای سیستم های گیمینگ و تولید محتوی استفاده میکنند
نیاز به اورکلاک نیست . بهتر سمتش نرید چنین سیستمی پایداری مهمه
گرافیک هم از همین برند MSI 1030 تهیه کنید
رم هم فروشگاهی که معرفی کردم میتونند براتون تهیه کنند یا چرخی به بازار بزنید .
خنک کننده یا کولر مستر تهیه کنید یا GREEN 360 EVO
نقل قول:
سلام مجدد
تمام دنیا دارن از این ssd وسترن برای سیستم های گیمینگ و تولید محتوی استفاده میکنند
پاور 1050 مورد نظرم بهترین محصول گرینه
حتی تو سایت TECHPOWERUP هم تو تست ها هست
این هم خنک کننده پردازنده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
مرسی واقعا خیلی لطف کردین که مفصل توضیح دادین و تک تک قطعات رو دقیق گفتین چشم حتما با فروشنده طی می کنم و و در مورد مادربرد هم به نتیجه رسیدم فقط اگر در مورد اورکلاک راهنمایی بفرمایید.
سلامی مجدد .
خواهش میکنم .
اول تا فراموش نکردم این رو بگم که amd در نسل جدیدش یعنی ryzen 3000 ، خیلی پیشرفت داشته . پردازنده های دسکتاپ (برای کامپیوترهای معمولی) اش را هم وارد بازار کرده اما هنوز پردازنده های threadripper برای سری 3000 اش را تولید نکرده . اگه عجله ای برای خرید سیستم ندارین و میتونین چند ماه صبر کنین ، بهتون توصیه میکنم منتظر سری 3000 اش بمونین . اینکه گفتم چند ماه ، دقیق نمیدونم . از چند ماه و شاید هم تا یکسال ممکنه منتظر بمونین .
در مورد اورکلاک ، چی بگم؟
تجربه ی اورکلاک طولانی و علم خاصی در این باره ندارم . بنابراین بهتره که نکات دقیق اش را از دوستان بپرسید ولی کلیاتش را که میدونم در زیر میگم .
اورکلاک که میدونین کلاک پردازنده رو بالاتر میبره و بنابراین سرعت پردازش معمولا بیشتر میشه (در مواقع کم ای با افزایش فرکانس ، پردازش فرقی نمیکنه و به ندرت حتی نتیجه ی عکس میده که بسته به پردازنده داره) اما هم مصرف و هم بنابراین دمای پردازنده بالاتر میره که باعث ناپایداری پردازنده میشه . در پردازش های سبک (مثلا اگه سیستم چند ساعت و یا حداکثر یک روز) اورکلاک باشه (در صورتی که کیفیت قطعات کاربر مثل پاور و خنک کننده و مخصوصا مادربرد خوبی را انتخاب کرده باشه) ، قابل تحمل هست . پردازش شما هم اگه به این مدت از زمان به طول میانجامید ، با قطعات عالی ای که انتخاب کردید ، حتما توصیه میکردم اما از اونجایی که پردازش تون بسیار بسیار طولانی هست و مهمتر اینکه بسیار بسیار به پایداری سیستم اهمیت میدین ، شخصا بهتون اورکلاک را پیشنهاد نمیکنم . حالا در این مورد از اساتیدها سئوال کنید .
نقل قول:
این پاور که معرفی کردین مثل همون پاور ۱۰۵۰ گرین هست از نظر کیفیت که گفتین خیلی های لوله؟
بله ، های لول هست. همون مدل و همون کیفیت هست اما با توان بالاتر (1200 وات هه) .
توی توضیحات گفتم . چون بسیار بسیار زیاد به پایداری سیستم اهمیت میدین ، این پاور رو پیشنهاد دادم که با لود و فشار کاری کمتر کار کنه چون پاور ، اولین قطعه ای هست که بصورت مستقیم با پایداری سیستم در ارتباط هست . وگرنه در حالت عادی ، یه پاور 500 وات هم برای این سیستم ، کافی هه و در حالت اورکلاک (تا 4.0GHZ) ، یه پاور 850 تا 950 وات برای این سیستم کافی هه .
نقل قول:
برای رم خنک کننده و هیت سینک جدا وجود داره؟
نمیدونم . از دوستان بپرسید .
نقل قول:
در مورد اسمبل این سیستم من در حد سیستم دسکتاپ بلدم قبلا دوتا کامپیوترم رو خودم اسمبل کردم مهارت خاصی میخواد یا خودم از پسش برمیام؟ برای اسمبل این سیستم مثلا تبدیل خاصی نیاز هست برای پاور و اینها بفرمایید.
یه کارت اضافه رو این مادربرد بود رید کنترلشه؟ و اینکه در مورد یو پی اس هم شما یا اقا امید اطلاعات دارین؟
ممنون که کمک کردین هم شما هم اقا امید
آقا امید که درباره ی اسمبل توضیح دادن .
من هم همچین سیستمی را تا حالا اسمبل نکردم ولی فکر نکنم نیاز به مهارت خاصی باشه اما برای اطمینان ، من اگه جاتون بودم ، به توصیه ی آقا امید گوش میکردم .
درباره ی ups هم اطلاع جزئی ندارم . فقط اطلاعات کلی و عمومی هست که به درد کارتون نمیخوره .
اون کارت اضافی را هم نمیدونم . کل اطلاعات سایت اش را یا باید بخونین یا از دوستان بپرسید .
این هم زمان عرضه ی threadripper 3000 که هر مدلش در زمان متفاوتی عرضه میشه . دقت کنید که بعد از عرضه در بازار جهانی (اون هم اگه به مشکل برنخورن ، زمانی که در لینک زیر میگه عرضه میشه . بیشتر اوقات ، زمانی که اعلام میکنن ، دچار مشکل در کار میشن و تاخیر میافته) ، حدود 2 تا 4 ماه طول میکشه که به بازار ایران برسه :
و
سردم دار پردازنده اش هم مدل Ryzen Threadripper 3990X هست که 64 هسته (128 نخ) هست و کمترین شون Ryzen Threadripper 3950X با 16 هسته (32 نخ) .
نقل قول:
سلام مجدد
سلام چشم حتما همینطور عمل میکنم و میرم سراغ کسی که بلده برای اس اس دی هم یا سامسونگ یا وسترن ولی دارم حساب میکنم یه کم حجم بالا بردارم ولی خب قیمتش همینجوری بالا در میاد در مورد کولر گرین که گفتین من تو سایتش نگاه کردم سوکت tr4 رو نزده بود چطوریه؟ و اینکه دلیل این اختلاف قیمت زیاد چیه تو سایتا زدن قیمت ۲۹۹۰ تقریبا ۱۸۰۰ دلاره یعنی منطقی بخوایم حساب کنیم باید بشه ۲۲ ۲۳ نه ۲۷ تومن چرا اینقد قیمتش بالاس برای amd خیلی اختلاف قیمت هست من مشکلی با صبر ندارم تا اخر سال هم میتونم صبر کنم به نظر شما طبق حرف اقا سجاد صبر کنم تا نسل ۳ بیاد بهتره؟
نقل قول:
سلامی مجدد .
خواهش میکنم .
اول تا فراموش نکردم این رو بگم که amd در نسل جدیدش یعنی ryzen 3000 ، خیلی پیشرفت داشته . پردازنده های دسکتاپ (برای کامپیوترهای معمولی) اش را هم وارد بازار کرده اما هنوز پردازنده های threadripper برای سری 3000 اش را تولید نکرده . اگه عجله ای برای خرید سیستم ندارین و میتونین چند ماه صبر کنین ، بهتون توصیه میکنم منتظر سری 3000 اش بمونین . اینکه گفتم چند ماه ، دقیق نمیدونم . از چند ماه و شاید هم تا یکسال ممکنه منتظر بمونین .
در مورد اورکلاک ، چی بگم؟
تجربه ی اورکلاک طولانی و علم خاصی در این باره ندارم . بنابراین بهتره که نکات دقیق اش را از دوستان بپرسید ولی کلیاتش را که میدونم در زیر میگم .
اورکلاک که میدونین کلاک پردازنده رو بالاتر میبره و بنابراین سرعت پردازش معمولا بیشتر میشه (در مواقع کم ای با افزایش فرکانس ، پردازش فرقی نمیکنه و به ندرت حتی نتیجه ی عکس میده که بسته به پردازنده داره) اما هم مصرف و هم بنابراین دمای پردازنده بالاتر میره که باعث ناپایداری پردازنده میشه . در پردازش های سبک (مثلا اگه سیستم چند ساعت و یا حداکثر یک روز) اورکلاک باشه (در صورتی که کیفیت قطعات کاربر مثل پاور و خنک کننده و مخصوصا مادربرد خوبی را انتخاب کرده باشه) ، قابل تحمل هست . پردازش شما هم اگه به این مدت از زمان به طول میانجامید ، با قطعات عالی ای که انتخاب کردید ، حتما توصیه میکردم اما از اونجایی که پردازش تون بسیار بسیار طولانی هست و مهمتر اینکه بسیار بسیار به پایداری سیستم اهمیت میدین ، شخصا بهتون اورکلاک را پیشنهاد نمیکنم . حالا در این مورد از اساتیدها سئوال کنید .
بله ، های لول هست. همون مدل و همون کیفیت هست اما با توان بالاتر (1200 وات هه) .
توی توضیحات گفتم . چون بسیار بسیار زیاد به پایداری سیستم اهمیت میدین ، این پاور رو پیشنهاد دادم که با لود و فشار کاری کمتر کار کنه چون پاور ، اولین قطعه ای هست که بصورت مستقیم با پایداری سیستم در ارتباط هست . وگرنه در حالت عادی ، یه پاور 500 وات هم برای این سیستم ، کافی هه و در حالت اورکلاک (تا 4.0GHZ) ، یه پاور 850 تا 950 وات برای این سیستم کافی هه .
نمیدونم . از دوستان بپرسید .
آقا امید که درباره ی اسمبل توضیح دادن .
من هم همچین سیستمی را تا حالا اسمبل نکردم ولی فکر نکنم نیاز به مهارت خاصی باشه اما برای اطمینان ، من اگه جاتون بودم ، به توصیه ی آقا امید گوش میکردم .
درباره ی ups هم اطلاع جزئی ندارم . فقط اطلاعات کلی و عمومی هست که به درد کارتون نمیخوره .
اون کارت اضافی را هم نمیدونم . کل اطلاعات سایت اش را یا باید بخونین یا از دوستان بپرسید .
سلام من مشلکی ندارم تا تا اخر امسال و شاید برج ۱ سال بعد هم بتونم صبر کنم یعنی ۴ ۵ ماه تاریخ عرضه دوتای اولی از سری سه رو نوشته ۲۵ نوامبر که میشه ۲ هفته دیگه ولی دوتا مسئله که هست اینه که چرا اینقد اختلاف قیمت وجود داره هرکی هرکیه یا به خاطر گارانتیو ایناس الان همین ۲۹۹۰ رو گفتم زدن ۱۸۰۰ دلار که میشه ۲۲ تا ۲۳نه اینکه ۲۶ ۲۷ تومن بعدم اگر بیاد با همین سوکت عرضه خواهد شد؟ یعنی از همین مادربرد میتونم استفاده کنم؟ سوم اینکه الان ۳۹۶۰ و ۳۹۷۰ رو زدن ۱۴۰۰ و ۲۰۰۰ دلار با این شرایط حدس میزنم که اگر هم رده همین ۲۹۹۰ رو بخوام بگیرم که همون ۳۹۷۰ باشه بیاد برسه ایران میره بالای ۳۰ تومن :1. (28)::1. (28)::1. (28): وگرنه با ۴ تا ۵ ماه انتظار مشکلی ندارم تو این مدت هم میتونم یه پولم رو شاید تا ۵۵ هم برسونم ولی واقعا ستمه