ممنون از پاسخ دوستان
حالا واسه این P5Q3 کدوم کارت گرافیک و سی پی یویی رو پیشنهاد میدین
گرافیک 512 باشه
ولی نمیخوام هزینه کل دیگه بیشتر از 350 بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس ایشون گفتند که یکم بالا پایین بشه مشکل نداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و باید توجه بیشتری میکردی به گفته های من و ایشون :دی
P5Q3 Deluxe تقریبا 270 تا 300 هزار تومان قیمت داره . و Q3 هم 150 به بالاست اگر تو ایران موجود باشه !
به نظر من اگر میخوای P5Q3 Deluxe با اون قیمت رو بخری بهتره Maximus II Formula بگیری که 265 الی 275 هزار تومان باید قیمت داشته باشه .
این یک مادربرد حرفه ای هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخ دوستان
حالا واسه این P5Q3 کدوم کارت گرافیک و سی پی یویی رو پیشنهاد میدین
گرافیک 512 باشه
ولی نمیخوام هزینه کل دیگه بیشتر از 350 بشه
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysammagical برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : E8400
VGA : 4670
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
meysammagical (24-11-08)
سلام
یک مادربرد تا قیمت نهایتاً 80 هزار تومان بهم معرفی کنید که اورکلاک خورش هم عالی باشه یعنی بهترین اورکلاک خور باشه در این رنج قیمت
اگر مارکی هم باشه که در بازار پیدا بشه خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
فکر می کنم با این به جواب برسی دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط با یه خورده تفاوت قیمت...
http://www.madshrimps.be/printart.php?articID=611
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 25-11-08 انجام شده است
پیشنهاد من P5KPL/1600 هست که 4 فاز هست + خازن های جامد + چیپ G31 قیمتش هم گمونم 85 اینا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برد هم موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (25-11-08)
من قصد خرید همین برد رو داشتم اما امروز زنگ زدم نمایندگی گفتند تمام کردند معلوم نیست کی بیارند دوباره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم P5KPL-AM رو پیدا کردم به قیمت 75 نو با گارانتی دیجیتال به نظر شما این جواب میده؟ برای اورکلاک میخوام و تست که هر بلایی روش در بیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با اون مینی که گفتی کار نکردم ولی تنظیمات مینی که گفتم برای اور بد نیست ( من بیشتر میگم برای پردازنده خرج کن اگر مادربرد خودت قوی هست به طور مثال برو سراغ سری سلرون و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فکر می کنم ارزش صبر کردن رو داشته باشه... من که بدجوری عاشقش!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شدم پول دستم بیاد دریغ نمی کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باس 550 با یه مین 100 تومنی کم چیزی نیست...!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ایسوس اطلاعی ندارم امیر جان بهتر می تونن راهنمایی کنن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 25-11-08 انجام شده است
ViViD (25-11-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فعلاً برای خرید بزرگ دست نگاه داشتم ببینم پردازنده های جدید اینتل زودتر میاد یا Phenom2 هر کدوم زودتر اومدند بعد خرید میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این مین رو برای کارهای (به قول دوستان خرابکاری) تست هر مدل خنک کننده و عایق کاری و و.... میخواهم بخرم قیمت پایین تا جایی که اور هم خوب بشه پردازنده هم مشکلی نیست هر چی بخوام میتونم بردارم فقط زمان میبرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks