پاسخ: راهنمایی برای خرید مادربرد
نقل قول:
اين دو مدل هيچ كدوم تو رنج 90-100 نيستند delux رو كه من قيمت دارم 190-200.p5q3 v رو نميدونم ولي فكر ميكنم حدود 150 باشه.
مهندس ایشون گفتند که یکم بالا پایین بشه مشکل نداری :1. (38): و باید توجه بیشتری میکردی به گفته های من و ایشون :دی
P5Q3 Deluxe تقریبا 270 تا 300 هزار تومان قیمت داره . و Q3 هم 150 به بالاست اگر تو ایران موجود باشه !
به نظر من اگر میخوای P5Q3 Deluxe با اون قیمت رو بخری بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیری که 265 الی 275 هزار تومان باید قیمت داشته باشه .
این یک مادربرد حرفه ای هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
ممنون از پاسخ دوستان
حالا واسه این P5Q3 کدوم کارت گرافیک و سی پی یویی رو پیشنهاد میدین
گرافیک 512 باشه
ولی نمیخوام هزینه کل دیگه بیشتر از 350 بشه
نقل قول:
ممنون از پاسخ دوستان
حالا واسه این P5Q3 کدوم کارت گرافیک و سی پی یویی رو پیشنهاد میدین
گرافیک 512 باشه
ولی نمیخوام هزینه کل دیگه بیشتر از 350 بشه
CPU : E8400
VGA : 4670
موفق باشی:11():
سلام
یک مادربرد تا قیمت نهایتاً 80 هزار تومان بهم معرفی کنید که اورکلاک خورش هم عالی باشه یعنی بهترین اورکلاک خور باشه در این رنج قیمت
اگر مارکی هم باشه که در بازار پیدا بشه خیلی بهتره:great:
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
سلام
یک مادربرد تا قیمت نهایتاً 80 هزار تومان بهم معرفی کنید که اورکلاک خورش هم عالی باشه یعنی بهترین اورکلاک خور باشه در این رنج قیمت
اگر مارکی هم باشه که در بازار پیدا بشه خیلی بهتره:great:
فکر می کنم با این به جواب برسی دوست عزیز...
فقط با یه خورده تفاوت قیمت...
نقل قول:
فکر می کنم با این به جواب برسی دوست عزیز...
فقط با یه خورده تفاوت قیمت...
من قصد خرید همین برد رو داشتم اما امروز زنگ زدم نمایندگی گفتند تمام کردند معلوم نیست کی بیارند دوباره!!!
نقل قول:
پیشنهاد من P5KPL/1600 هست که 4 فاز هست + خازن های جامد + چیپ G31 قیمتش هم گمونم 85 اینا باشه :give_rose:
من خودم P5KPL-AM رو پیدا کردم به قیمت 75 نو با گارانتی دیجیتال به نظر شما این جواب میده؟ برای اورکلاک میخوام و تست که هر بلایی روش در بیارم:1. (26):
من با اون مینی که گفتی کار نکردم ولی تنظیمات مینی که گفتم برای اور بد نیست ( من بیشتر میگم برای پردازنده خرج کن اگر مادربرد خودت قوی هست به طور مثال برو سراغ سری سلرون و ... :love:
نقل قول:
من قصد خرید همین برد رو داشتم اما امروز زنگ زدم نمایندگی گفتند تمام کردند معلوم نیست کی بیارند دوباره!!!
من خودم P5KPL-AM رو پیدا کردم به قیمت 75 نو با گارانتی دیجیتال به نظر شما این جواب میده؟ برای اورکلاک میخوام و تست که هر بلایی روش در بیارم:1. (26):
فکر می کنم ارزش صبر کردن رو داشته باشه... من که بدجوری عاشقش!!:1. (38): شدم پول دستم بیاد دریغ نمی کنم...
باس 550 با یه مین 100 تومنی کم چیزی نیست...!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ایسوس اطلاعی ندارم امیر جان بهتر می تونن راهنمایی کنن...:great:
نقل قول:
من با اون مینی که گفتی کار نکردم ولی تنظیمات مینی که گفتم برای اور بد نیست ( من بیشتر میگم برای پردازنده خرج کن اگر مادربرد خودت قوی هست به طور مثال برو سراغ سری سلرون و ... :love:
من فعلاً برای خرید بزرگ دست نگاه داشتم ببینم پردازنده های جدید اینتل زودتر میاد یا Phenom2 هر کدوم زودتر اومدند بعد خرید میکنم:whistle:
ولی این مین رو برای کارهای (به قول دوستان خرابکاری) تست هر مدل خنک کننده و عایق کاری و و.... میخواهم بخرم قیمت پایین تا جایی که اور هم خوب بشه پردازنده هم مشکلی نیست هر چی بخوام میتونم بردارم فقط زمان میبره:1. (5):