دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!
خب... درایو e حداقل باید 30 گیگ باشه....شما بعد از اینکه ویندوز 64 بیت رو نصب کنی به احتمال زیاد دسترسی به یکی از ویندوز هات از بین میره!!!! ولی نگران نباش این موقتیه ، چون ویندوز هات که از درایوc و e پاک نشدن....اگه این اتفاق افتاد باید برنامه EasyBCD رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه (کار کردن با این برنامه خیلی ساده است ، اصلا جای نگرانی نیست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا ویندوز نصب کردی دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :
برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا لینک دانلود:
لینک دانلود
لینک کمکی1
لینک کمکی2
لینک کمکی3
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
امید جان راست میگه ولی احتمالش هست که این مشکل پیش بیاد(چون داری دوتا Seven نصب میکنی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو یه پست اطلاعات کامل رو گذاشتم...
|
پست رو کجا گذاشتی؟!
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :
برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش
چندتا لینک دانلود:
لینک دانلود
لینک کمکی1
لینک کمکی2
لینک کمکی3
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
آموزش نرم افزارEasyBCD:
لینک دانلود فایل pdf
فیلم آموزشی نرم افزارEasyBCD:
لینک دانلود
اقا امید نظرتون رو راجع به نصب دو ویندوز سون نگفتید؟! ایا ویندوز سون قبلی من حذف میشه یا نه؟! این جور که سید میگه میگه احتمال داره ویندوز سون قبلی حذف بشه؟!نظر شما چیه؟! چون من میخواهم ویندوز 64 بیت رو امشب نصب کنم خواهشا زودتر راهنمایی کنید!!!
دقت کن: ویندوز سون قبلیت حذف نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان داره bootloader یکی از ویندوزای قبلیت بپره که اونم یه راه حل داره عین هولو
وقتی ویندوز جدیدت اومد بالا بعد از نصب برنامه های کاربردیت میتونی برنامه EasyBCD رو نصب کنی و bootloader ویندوزات رو دوباره تنظیم کنی....دقت کن ، دقت برادر جان
دانلودEasyBCD:
چندتا لینک دانلود:
لینک دانلود
لینک کمکی1
لینک کمکی2
لینک کمکی3
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks