پاسخ: راهنمایی برای انتخاب کارت گرافیک برای این مادربرد!!
نقل قول:
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!
خب... درایو e حداقل باید 30 گیگ باشه....شما بعد از اینکه ویندوز 64 بیت رو نصب کنی به احتمال زیاد دسترسی به یکی از ویندوز هات از بین میره!!!! ولی نگران نباش این موقتیه ، چون ویندوز هات که از درایوc و e پاک نشدن....اگه این اتفاق افتاد باید برنامه EasyBCD رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه (کار کردن با این برنامه خیلی ساده است ، اصلا جای نگرانی نیست)
تا حالا ویندوز نصب کردی دیگه؟:1~@$S (5):
دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!
تنظیمBootloader-سیستم های تعاملی-دوتا ویندوز چه جوری نصب بشن-نرم افزار EasyBCD
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :
برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چندتا لینک دانلود:
نقل قول:
دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!
امید جان راست میگه ولی احتمالش هست که این مشکل پیش بیاد(چون داری دوتا Seven نصب میکنی)
تو یه پست اطلاعات کامل رو گذاشتم...
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :
برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
چندتا لینک دانلود:
آموزش نرم افزارEasyBCD:
فیلم آموزشی نرم افزارEasyBCD:
اقا امید نظرتون رو راجع به نصب دو ویندوز سون نگفتید؟! ایا ویندوز سون قبلی من حذف میشه یا نه؟! این جور که سید میگه میگه احتمال داره ویندوز سون قبلی حذف بشه؟!نظر شما چیه؟! چون من میخواهم ویندوز 64 بیت رو امشب نصب کنم خواهشا زودتر راهنمایی کنید!!!