اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!
Printable View
اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!
یه شات بزاریدنقل قول:
اقا مرصاد تو تنظیمات بایوس uefi مادربرد من گزینه intel virzulation غیر فعال هست به نظر شما علتش همین نیست؟!
اینم شات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر میکنم همین باشهنقل قول:
فعالش کنید و نتیجه رو بگید
خطرناک نیست؟! یعنی به پردازنده و دیگر قطعات صدمه نمیزنه؟!
نه خیلی نرم افزار خوبیه....(اصلا خطرناک نیست){من خودم فکر میکردم ترسناکه!!!!)نقل قول:
به نظز من اول این کارو انجام بده:
ابتدا برنامه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دانلود کن و از ساپورتvmware رو COU مطمین شو
(یه شات ازش بزار که دوستان ببینن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
بعد از این که این کارو کردی اونوقت میشه به شکل قطع قضاوت کرد:1. (31):
ولی یه پیشنهاد بهت بکنم برادر بهتره که بازی ها رو رو ویندوز اصلی نصب کنی نه مجازی
ویندوز مجازی اصولا راندمانو میاره پایین(منظورم اینه که 64 بیتی رو درست و حسابی رو یکی از درایو ها نصبش کن و قال قضیرو بکن) این تصویرو نگاه کن ببین چقدر راندمان CPU اومده پایین: تصبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ویر
یه تاپیک من قبلا ایجاد کرده بودم برو توش ، آقا امید اونجا خیلی به من کمک کرد:
سید جان منظور از خطرناک بودن فعال کردن حالت intel virzulation هست در تنظیمات بایوس مادربردم!!! اینم شات
ضمنا اقا سید من تو درایو c ویندوز ایکس پی دارم و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم میتونم تو درایو e ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟!
نه دادانقل قول:
مگه داری با C4 کار میکنی
راحت فعال کن
تو این تاپیکی هم که گفتن , من یه دیده سطحی انداختم که خیلی کامل توضیح دادن
اون تاپیک رو حتما کامل مطالعه کن:give_rose:
با vmvare لازم نیست درایو خاصی رو به ویندوز اختصاص بدی چون اصول کار روی مجازی بودنه....نقل قول:
اگه منظورت نصب کردن ویندوز اصلی(به قول خودم ویندوزی که قال قضیرو میکنه)هست....من بهت توصیه میکنم این کارو نکن(بخدا تجربه دارم این حرفو میزنم)
من اگه جای شما بودم:
اگه سیستمم قوی بود(سی پی یو 6 هسته ای -------- گرافیک خفن مثلاGTX760--------هارد سرعت بالای ساتا 3 یا 2):
یه سون 64 بیتی نصب میکردم و تو اون تمام برنامه های لازم رو نصب میکردم{نصب کردن برنامه ها که کاری نداره ، از پاک کردن ویندوز قبلیت نترس)
بعد درصورت لزوم ، برای نصب کردن سخت افزار هی قدیمی مثل پرینتر و ... از Windows xp mode که استاندارد خود ماکروسافته استفاده میکردم
اصلا از نصب کردن دوباره ی ویندوز ذوری نکن این بهترین راهه با توجه به اینکه شما میخایی سخت افزارتو تغییر بدی و اصولا وقتی سخت افزاری تغییر میکنه ویندوز باید عوض بشه...
در مورد شاتم چیزی نگفتید؟! ساپورت میکنه cpu یا نه؟! یا باید تو بایوس تغییر ایجاد کنم؟!