دوست من منظور منم همین حذف شدن بوت لودر هست که برای بازگردانی کلی دردسر داره؟! اقا امید من منتظر جواب قطعی شما هستم؟!
Printable View
دوست من منظور منم همین حذف شدن بوت لودر هست که برای بازگردانی کلی دردسر داره؟! اقا امید من منتظر جواب قطعی شما هستم؟!
برای نصب همزمان مشکلی نیست . اگر یک منوی زمان بوت بیاد . دوباره سیدی ویندوز رو میگذارید . مرحله نصب میرید گزینه REPAIR رو انتخاب میکنی . تو لیستی که میاد گزینه startup repair رو میزنید و منوی بوت شما درست میشه .
اقا امید یعنی منظور شما اینکه دو ویندوزم تو بوت لودر حذف میشه و فقط ویندوز سون 64 بیت تو منو بون میاد؟!ضمنا من از طریق حافظه فلش میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو نصب کنم توسط نرم افزار yumi!! ایرادی نداره که؟!
بله احتمال به نمایش در نیومدن ویندوز اول هست .برای نصب با فلش هم مشکلی نیستنقل قول:
میتونید برای ترمیم بوت لودر از Visual BCD استفاده کنید
نصبش میکنید تو لیست درایوها اون درایوی که ویندوزش تو لیست نیست انتخاب کرده و اوکی میکنید
با easy bsd بهتر میشه اینکار رو کرد یا نرم افزار visual bsd ?! راستی نرم افزار visual bsd رو سرچ میکنم چیزی نمیاد؟!
- - - Updated - - -
با easy bsd بهتر میشه اینکار رو کرد یا نرم افزار visual bsd ?! راستی نرم افزار visual bsd رو سرچ میکنم چیزی نمیاد؟!
فرق ندارند .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میتونید روش کارشو برام کامل توضیح بدید؟! منظورم اینه ادرس 2 ویندوز قبلیم رو چطور بهش اضافه کنم؟! با تایپ کردن یا از خو منو نرم افزار؟!
شما نرم افزارو الآن نصب کن خودت یاد میگیری...راحته...هولویه.....نقل قول:
تو تا فایل آموزشی تو صفحه های قبل برات گذاشتم از اونا هم استفاده کن
سلام سیدمن این بازی metro redux رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه یا باید ویندوز 32 بیت باشه یا 64 در صورتی که ویندوز سون من 32 بیت هست!! مشکلش چیه؟! لطفا سریعتر راهنمایی کنید!!
با این ارور چندیتن بار مواجه شدم....ولی راه حل دقیقشو نمیدونم ، به هر حال توصیه ام اینه که یه بار تمیم برنامه های مورد نیاز بازی هارو نصی کنی:نقل قول:
DirectX
Java Runtime Environment
MSXML 4.0 Service Pack 3
Microsoft .NET Framework 4
Microsoft .NET Framework 4.5 Final
Microsoft .NET Framework 4.5.1
Microsoft .NET Framework 4.5.1.2
Microsoft MSXML 6 x86
Microsoft MSXML Core Services 4.0 Service Pack 3
Microsoft Silverlight 5.1.20913.0 Final x86
Microsoft Visual C++ 2005 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2010 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2012 x86
Microsoft Visual J# 2.0 Redistributable Package
Microsoft XNA Framework Redistributable
و این برنامه ها:
NVIDIA PhysX 9.13.0725
OpenAL
توجه:امکان داره برنامه ها توسیستمت نصب باشن،دوباره نصبشون کن و هنگام نصب روی گزینه Repair کلیک کن
توجه:همه برنامه هارو میتونی تو سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پیدا کنی ،،، فقط کافیه اسم برنامه هارو از اینجا کپی کنی و توی قسمت Search سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وارد کنی....
بعد از نصب و یاRepair کردن همه برنامه ها یه دور سیستمو به طور کامل ریستارت کن...