عضو VIP شهرسختافزار
خیلی حساس نشو دوست عزیز. همون مدل ASRock M3A785GXH/128M که نیما جان تو این پست به شما معرفی کردند انتخاب خیلی خوبیه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
ممنون از احوال پرسیتون ، شکر خدا بهترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه یوزجی که گرافیکهای آنبرد از پردازنده میکشن بیشتر از گرافیکهای غیر آنبرد هستش
البته 90٪ کارهای خودم رو با یدونه m3a785 و پردازنده 425 آنلاک شده انجام میدم ( قدرتش بین 620 و 630 میشه ) و مشکلی باهاش ندارم و احتمال قوی شما هم نباید مشکل بخصوصی باهاش داشته باشید
ولی من از این مین برای تست کراسفایر و physx هم استفاده میکنم که مورد استفاده شما نیست در هر صورت اول باید سیستم جدای از پرفورمنس و مشخصات به دل آدم بچسبه
شما هم ببینید کدوم یکی از این مادربردها بیشتر به دلتون میچسبه همونو بخرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو چین الان 699 یوان هست حدود 105 دلار میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://zol.ncdiy.com/detail/232063/index/
والا قیمت ایسوس و گیگا رو میتونی ببینی ولی اون بایوستار که گفتم زیر 120 باید باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.newegg.com/Product/Produc...me=AMD%20890GX
http://www.tweaktown.com/pressreleas...gxe/index.html
البته اگه اگه این ور سال میخواهید بخرید منم میگم ازراک 785gmh قیمتش هم 87 الی 90 تومانه
آخرین ویرایش توسط kakihot در تاریخ 05-03-10 انجام شده است
کیوان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه m3a785gmh/128 و m3a770de در بازار موجود نیست والا یکی از بهترین گزینهها برای دوستمون بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
هفته پيش كه تو اهواز پر بود من يه دونه 770DE خريدم m3a785gmh/128 هم داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مادر یورد با اون ازراک ( 785 ) چه فرقی داره ؟ قیمتش چنده الان : M3A780GXH/128M
MicroSystem (07-03-10)
کارت گرافیکش کمی ضعیفتره ولی گمان نمیکنم این مدل در بازار موجود باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فركانس هسته گرافيك اين 300 هست درحاليكه اون يكي 500 هست فركانس رمش هم فكر كنم پائينتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boros (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
میشه واسه هر کدوم از مادربوردهای زیر یک مادربورد همطراز ( فقط گرافیک آنبورد نداشته باشه ) بگید ؟
و اینکه دو مادربورد همطراز که فقط در گرافیک آنبورد تفاوت دارند چقدر اختلاف قیمت دارند ؟
میخوام ببینم اگر اختلاف زیادی دارند کمی پول بزارم روش و یک کارت گرافیک جدا بخرم .
M4A785TD-V EVO
M3A785GXH/128M
GA-MA785GT-UD3H
کاربر شهرسختافزار
پیشنهاد من 785G-E53 یا اگه گیرت بیاد 785G-E63 از برند MSI گرافیک آنبرد و تمام بازی هارو راحت اجرا میکنه قدرت گرافیکش تقریبا اندازه ی 8500GT هست شما اگه بخوای مادربرد 90 تومنی هم بگیری به هیچ عنوان به پای این مادربرد نمیرسه که DDR3 ]م ساپرت میکنه موفق باشید
boros (12-03-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks