استاد 12900K و 12900KF دقیقا یک مشخصات رو دارن ولی توی F پردازنده گرافیکی وجود نداره. مطمئنا کسی که پول 12900KF رو داره محتاج 25 30 دلار نیست و می تونه به جای KF مدل K بخره. حالا به نظر شما علت چیه که مایکروسافت نسخه KF هم می سازه. به نظر شما ممکنه اونایی که گرافیک مجتمع دارن به خاطر پردازش همزمان، زودتر خراب بشن؟ واقعا چه علتی می تونه داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینکه این گرافیک مجتمع 12900K به نظر شما قدرت GT 1030 رو داره تا حالا ندیدیم گرافیک های مجتمع در سایت اصلی بررسی بشن از تمامی جوانب.
الان هم که وارد سایت اینتل میشیم انقدر فرکانس های مختلف از این هسته های E و P گذاشته آدم گیج می شه. معلوم نیست معماریش چطوری کار می کنه و چه موقع هسته های E و چه موقع هسته های P و چه موقع هر دو با هم کار می کنن. یا چه موقع فرکانس های بوست وارد عمل میش و ترتیب عملیات در بین این هسته ها و فرکانس های مختلف و تردها به چه صورته. به جای فرکانس 3200 هرتز هم جدیدا نوشته MT/S و GT/s هم معلوم نیست چی شد.
اگه نویسنده های سایت اصلی توی سایت یوزر داشتن و می دونستیم که یوزرشون چیه می شد ازشون بخواهیم که مقاله های جامعی درباره نسل 12 اینتل بنویسن و از تمامی جوانب اونا رو بررسی کنن چون فکر می کنم نسل پر فروشی بشه. چون تا اون موقع تحریم ها فکر کنم برداشته بشه و هجوم میارن کاربران برای خرید سیستم های جدید.
من خودم 35 میلیون بودجه دارم و پول خرید کارت گرافیک ندارم که باید RTX 3070 بخرم که به صرفه هست ولی تا چند ماه دیگه بودجه رو می رسونم به 50 میلیون و فکر کنم یک سیستم متوسط بشه باهاش خرید و اون موقع مشکل همون قیمت گرون ssd های با سرعت 7000 به بالاست که شاید بشه یکی خرید.

Bookmarks