از همه دوستاني كه توي بحث من مشاركت دارن تشكر مي كنم.
چي بگم والا.در مورد قيمت ها و كيفيت ها شنيده هام رو از ديگران گفته بودم و نمي دونم چقدر درسته.
البته بگم بحث من زياد بحث مالي نيست ولي نمي خوام پول بيخود خرج كنم.مثلا اين گارانتي كه مي گيم تقريبا 99 درصدمون مي دونيم هيچوقت به درد ما نمي خوره يا قطعه تو مدت گارانتي خوب كار مي كنه و بعد اون خراب مي شه كه يعني عمر مفيدش همون گارانتيش بوده يا اينكه اگه هم مشكل پيدا كنه هزار تا عيب روش مي ذارن مي گن اين شامل گارانتي نمي شه.
تا اين سن كه من رسيدم فقط گارانتي يه حافظه فلش به دردم خورده.به خاطر همين زياد گارانتي برام مهم نيست.بعدشم حالا ما مي گيم مثلا يه قطعه نو هستش 100هزار تومن يكي كه اون رو خريده و 6 ماه مصرف كرده و داره دست دوم مي فروشه كه ديگه 100تومن نمي ده مي ده مثلا 50 تومن 60 تومن.ما با خريد همون قطعه هم اون قدرت رو داريم هم ديگه 100 تومن نداديم.اشتباه مي گم؟
منظورم از دست دوم اينه نه اينكه يه قطعه قديمي عهد بوق باشه.
بعدشم من الان كامپيوتر خودمو 10 ساله دارم و تا حالا فقط پاورشو عوض كردم و يه بار هم سيم كامپيوتر و تا حالا هم براي حد برنامه هايي كه من استفاده مي كردم خوب بود.حالا با يه ارتقاء حداقل تا 10 سال ديگه هم كامل ساپورتم مي كنه ديگه.
حالا به فرض نو و دست دوم اگه پيشنهاد يه سيستم DDR2 يا DDR3 رو داريد مطرح كنيد.ولي اينو در نظر بگيريد تا حدود 4 گيگ رم رو خوب ساپورت كنه.