پاسخ: خريد مادر برد + CPU + رم --> راهنمايي بفرمائيد لطفا.
نقل قول:
مارك روي پاور cspris هستش و در قسمت مدل نوشته capris800
قيمت نو خيلي بالا هستش.
من روي قطعات دست دوم حساسيتي ندارم و برام مهم نيست فقط همين كه سالم باشن و كار كنن برام بسه.
اگه بشه با قطعات دست دوم قيمت پايينتر به اون خواسته ها رسيد بازم خوبه.
راستي DDR مگه تو قيمت ها مهم نيست؟ اخه من شنيده بودم مثلا 4 گيگ سرعت DDR2 قيمت در حدود 2 گيگ DDR3 هستش.خب اينجوري اگه DDR3 ها كلا گرون هستش و قطعات ساپورت كننده اونها هم گرون هستن چرا DDR2 استفاده نكنيم كه هم خودش و م قطعات وابسته اش ارزونترن و هم انكه در نهايت از نظر سرعت هم كه كيفيت سرعتشون فرق نمي كنه (يعني 4گيگ DDR2 دوبرابر 2گيگ DDR3 هستش ديگه).
سلام ! کاملا اشتباه به عرض شما رسونده شده دوست عزیز ! در حال حاضر یک ماژول 2 گیگ DDR2 فرکانس 800 از حدود 70 تومن تا یه جا دیدم 99 تومن ( سرراست 100 تومن میشه دیگه ) ! ( :1. (2):) به فروش میرسه ! و دلیلش منسوخ بودن این نسل هست هست که مادربردهاش هم به صورت آکبند دیگه در بازار وجود ندارند !
در حالی که ارزونترین رم 2گیگ DDR3 فرکانس 1333 قیمتی نزدیک به همین 70 تومن داره !
از همه دوستاني كه توي بحث من مشاركت دارن تشكر مي كنم.
چي بگم والا.در مورد قيمت ها و كيفيت ها شنيده هام رو از ديگران گفته بودم و نمي دونم چقدر درسته.
البته بگم بحث من زياد بحث مالي نيست ولي نمي خوام پول بيخود خرج كنم.مثلا اين گارانتي كه مي گيم تقريبا 99 درصدمون مي دونيم هيچوقت به درد ما نمي خوره يا قطعه تو مدت گارانتي خوب كار مي كنه و بعد اون خراب مي شه كه يعني عمر مفيدش همون گارانتيش بوده يا اينكه اگه هم مشكل پيدا كنه هزار تا عيب روش مي ذارن مي گن اين شامل گارانتي نمي شه.
تا اين سن كه من رسيدم فقط گارانتي يه حافظه فلش به دردم خورده.به خاطر همين زياد گارانتي برام مهم نيست.بعدشم حالا ما مي گيم مثلا يه قطعه نو هستش 100هزار تومن يكي كه اون رو خريده و 6 ماه مصرف كرده و داره دست دوم مي فروشه كه ديگه 100تومن نمي ده مي ده مثلا 50 تومن 60 تومن.ما با خريد همون قطعه هم اون قدرت رو داريم هم ديگه 100 تومن نداديم.اشتباه مي گم؟
منظورم از دست دوم اينه نه اينكه يه قطعه قديمي عهد بوق باشه.
بعدشم من الان كامپيوتر خودمو 10 ساله دارم و تا حالا فقط پاورشو عوض كردم و يه بار هم سيم كامپيوتر و تا حالا هم براي حد برنامه هايي كه من استفاده مي كردم خوب بود.حالا با يه ارتقاء حداقل تا 10 سال ديگه هم كامل ساپورتم مي كنه ديگه.
حالا به فرض نو و دست دوم اگه پيشنهاد يه سيستم DDR2 يا DDR3 رو داريد مطرح كنيد.ولي اينو در نظر بگيريد تا حدود 4 گيگ رم رو خوب ساپورت كنه.
شما چهار قطعه نیاز دارید
CPU , RAM , MAIN
و پاور که پیشنهادم 380 گیگابایت یا 330 گرین هست .
نقل قول:
از همه دوستاني كه توي بحث من مشاركت دارن تشكر مي كنم.
چي بگم والا.در مورد قيمت ها و كيفيت ها شنيده هام رو از ديگران گفته بودم و نمي دونم چقدر درسته.
البته بگم بحث من زياد بحث مالي نيست ولي نمي خوام پول بيخود خرج كنم.مثلا اين گارانتي كه مي گيم تقريبا 99 درصدمون مي دونيم هيچوقت به درد ما نمي خوره يا قطعه تو مدت گارانتي خوب كار مي كنه و بعد اون خراب مي شه كه يعني عمر مفيدش همون گارانتيش بوده يا اينكه اگه هم مشكل پيدا كنه هزار تا عيب روش مي ذارن مي گن اين شامل گارانتي نمي شه.
تا اين سن كه من رسيدم فقط گارانتي يه حافظه فلش به دردم خورده.به خاطر همين زياد گارانتي برام مهم نيست.بعدشم حالا ما مي گيم مثلا يه قطعه نو هستش 100هزار تومن يكي كه اون رو خريده و 6 ماه مصرف كرده و داره دست دوم مي فروشه كه ديگه 100تومن نمي ده مي ده مثلا 50 تومن 60 تومن.ما با خريد همون قطعه هم اون قدرت رو داريم هم ديگه 100 تومن نداديم.اشتباه مي گم؟
منظورم از دست دوم اينه نه اينكه يه قطعه قديمي عهد بوق باشه.
بعدشم من الان كامپيوتر خودمو 10 ساله دارم و تا حالا فقط پاورشو عوض كردم و يه بار هم سيم كامپيوتر و تا حالا هم براي حد برنامه هايي كه من استفاده مي كردم خوب بود.حالا با يه ارتقاء حداقل تا 10 سال ديگه هم كامل ساپورتم مي كنه ديگه.
حالا به فرض نو و دست دوم اگه پيشنهاد يه سيستم DDR2 يا DDR3 رو داريد مطرح كنيد.ولي اينو در نظر بگيريد تا حدود 4 گيگ رم رو خوب ساپورت كنه.
دوست گرامی با وضعیت دلار بالای 3000 تومن شما باید قیمتهائی که در گذشته در ذهن دارید را حداقل در 3 ضرب کنید
یه مادربرد معمولی قبلا حدود 70 بود حالا حدود 210 با این حساب یه مادررد معمولی دست دوم چیزی بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت دارد
روی رم ما افت قیمت زیاد نداریم و یه رم 2 گیگ ddr3 یا ddr2 حدود 50-60 تومنه
در تاپیک های عمومی ما مجاز نیستیم قطعات خود را به کاربران پیشنهاد کنیم
لطفا در بازارچه یک تاپیک خرید بزنید و یکم هم بودجتون را بیشتر کنید تا قطعات مناسبی به شما پیشنهاد بشه
به پيشنهاد دوست عزيزمون nima_hl
يه تاپيك در بازارچه براي اين موضوع باز شد كه دوستان بتونن پيشنهاد هاي خودشون رو ارائه بدن.
مي تونين از لينك زير بهش دسترسي داشته باشين.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستي نظرتون راجع به اين تاپيك زير چيه؟ به درد من مي خوره ؟
گرامی شما میخواهید برای قطعاتی هزینه کنید که خودشون از رده خارج هستند . کمی هزینه بیشتر کنید و یک پلتفرم جدید بگیرید
اگربيشتر هزينه كنيد حداقل درآينده بامشكل تعويض پلتفرم روبرو نميشيد
نقل قول:
راستي نظرتون راجع به اين تاپيك زير چيه؟ به درد من مي خوره ؟
سیستم دست دوم مانند اتوموبیل کارکرده میمونه
ما ممکنه از روی مدل بتونیم حدس بزنیم که این قطعات چه ارزشی دارند ولی اینکه چقدر برای شما کار کنند پارامتریه که بستگی به نوع استفاده کاربری قبلی از سیستم داشته
در لیست دوستمون یک پاور قرار داره که نشون میده قطعات احتمالا زیر فشار زیاد کار کردند و احتمالا به آخر طول عمرشون نزدیک هستند
مصرف قطعات قبلی شما خیلی بالا نبوده به همین دلیل پاور سیستم تونسته 10 سال براتون کار کنه ولی اگر شما یک گرافیک پر مصرف داشتید احتمالا 3-4 سال بیشتر براتون کار نمیکرد
مثل اينكه همتون دست به يكي كردين منو تو يه خرج اساسي بندازين.چي بگم والا.
حالا تو قطعات نو پيشنهادتون چي هست.انتظار من اينه كه يه رم 4 گيگ بتونم بندازم رو سيستم و اونو خوب ساپورت كنه.