پاسخ: خريد مادر برد + CPU + رم --> راهنمايي بفرمائيد لطفا.
خوب حالا شد . تهش 300 تومن فرق شونه اما سرعت و کارکرد و تعمیر و نگه داری و ارتقاء و ... شون زمینن تا آسمون
مادربرد : Gigabyte H81M-S2PH
240 تومن
cpu : Pentium G3220
207 تومن
رم : 2 Gig Kingston ممولی
70 تا 80 تومن
هزینه اش 530 تومنه
**اما پیشنهادم اینه که اگه هزینه ی بیشتری میکنی (مثلا 600 تومن از اینا) ، بزار یه چن هفته ی دیگه مادربردای نسل جدید اینتل میان رو بگیر که بازم از لحاظ قابلیت بهتر از این هستن (بازم دست خرج دادیم :lol:)
با این هزینه نمیتونی فعلا رم 4 گیگ بگیری . چقد رم دوس داری عایا؟ :lol: اما تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه
ديگه يه جور برنامه بچينين بالاي 500 نشه.من
كارام بيشتر محاسباتيه و سرعت بالا و پردازش قدرتمند نيازمه كه اينقدر دارم روش تاكيد مي كنم.
مثلا از برنامه هايي مثل اتوكد استفاده مي كنم كه نسخه هاي جديدش رو نمي تونم با سيستمم اجرا كنه و مجبورم فقط با كامپيوتر شركت كه قويتره استفاده كنم.
يا مثلا تو زمينه برنامه نويسي اندرويد الان ايمولاتور هاي شبيه سازي براي اس دي كي هاي بالاي 2.3 رو اصلا نمي تونم رو سيستمم بالا بيارم چون واقعا پردازش بالايي مي خواد و جواب نمي ده در حالي كه جديدترين نسخه موجود اندرويد 4.4 هستش .
به خاطر همين روي رم 4 گيگ مصر هستم.
به سِلامتی :lol:
نرم افزارات در این حده ، این قد میخای هزینه کنی؟ :lol: خوب ملومه که نباید اصلا فکر استفاده از این نرم افزارا با اون سیستم قدیمی ات خطور میکرد :lol:
والا این جوری کی میگی این سیستم هم باهاش نمیتونی سرعت قابل قبولی داشته باشی . هزینه ات همین قد در حد 2 گیگ رم و کلا این قطعات رو کفاف میداد . یه خط از هر کدوم عقب نشینی کنی ، تانک های دشمن خاکریزتو فتح میکنن :lol: ینی سیستم قدیمی تر رو خاهی گرفت. این حداقل سیستم به روزه