™Ali (28-07-08), Overclocker (28-07-08)
فن استوک معمولا برای سرعت دیفالت و ماکزیم 200 تا 300 مگاهرتز بیشتر جوابگو هست . فنهای استوک از نوع آمپراژ با هم فرق میکنند . برای CPU هائی که قویتر و سرعت بیشتری دارند فنی استفاده میشه که آمپراژ بیشتری داشته باشه . مثلا فن PENTIUM 4 A با PEN4 D فرق داشت . حتی پردازنده های 1 مگ کش اونا هم باید فنی قویتری داشته باشند .
™Ali (28-07-08), Overclocker (28-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
Intel Stock Core 2 Duo Radial Curved Bifurcated Fin Heatsink
این لینک به بررسی فنهای استوک اینتل میپردازد البته برای پردازنده های CORE2 DUO
http://www.frostytech.com/articlevie...articleID=2132
به NorthBridge چون این مادربورد PCB خوبی هم نداره و هیت سینک پل شمالیشم جالب نیست با زیاد از حد اور کردن باعث آسیب زدن به مادربوردتون میشین (اینو من قبلا تجربه کردم شما تجربش نکنی بهتره!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این مهمترین قسمتش بود حالا دیگه کجاهاش ممکنه نشتی بده خدا میدونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (28-07-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی جالب بود. فوقش تا 3GHZ برم که فک نکنم مشکلی پیش بیاد.
من این تجربه رو نمیخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ببخشید این پست رو ندیدم.فن استوک معمولا برای سرعت دیفالت و ماکزیم 200 تا 300 مگاهرتز بیشتر جوابگو هست . فنهای استوک از نوع آمپراژ با هم فرق میکنند . برای CPU هائی که قویتر و سرعت بیشتری دارند فنی استفاده میشه که آمپراژ بیشتری داشته باشه . مثلا فن PENTIUM 4 A با PEN4 D فرق داشت . حتی پردازنده های 1 مگ کش اونا هم باید فنی قویتری داشته باشند .
دوستان با Fan Stock تا 1GHZ هم اورکلاک کردن و هیچ مشکلی نداشتن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی زیر دیپلم حرف بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مشکلی بیشتر از این که دمای CPU بالاست . برای هر کاری یکسری لوازم احتیاج هست . چون دمای زیاد باعث میشه CPU تراتل کنه یعنی سرعت میاد پائین تا دما کنترل بشه . CPU که تو دمای بالا کار کنه عمر کمتری خواهد داشت .
Overclocker (28-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
یکم تحقیق کردم میگن دمای Cpu های AMD از Intel بالاتره.چه مشکلی بیشتر از این که دمای CPU بالاست . برای هر کاری یکسری لوازم احتیاج هست . چون دمای زیاد باعث میشه CPU تراتل کنه یعنی سرعت میاد پائین تا دما کنترل بشه . CPU که تو دمای بالا کار کنه عمر کمتری خواهد داشت .
در مورد Cooling خوب باید عرض کنم چون منطقه ما خیلی گرم هست باید در حالت Default هم یه فن خوب بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks