پاسخ: با پول کم خرید AMD به صرفه است یا اینتل؟؟؟
فن استوک معمولا برای سرعت دیفالت و ماکزیم 200 تا 300 مگاهرتز بیشتر جوابگو هست . فنهای استوک از نوع آمپراژ با هم فرق میکنند . برای CPU هائی که قویتر و سرعت بیشتری دارند فنی استفاده میشه که آمپراژ بیشتری داشته باشه . مثلا فن PENTIUM 4 A با PEN4 D فرق داشت . حتی پردازنده های 1 مگ کش اونا هم باید فنی قویتری داشته باشند .
نقل قول:
اگر نمیخواین بالای 3GHz اور کنین همون فن خودش جواب گوی کار شما هست ضمن اینکه ممکنه به مادربوردتونم آسیب بزنید با زیاد از حد اورکلاک کردن
من در حد 3GHZ هست.
آسیب به کجای مادربورد؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این لینک به بررسی فنهای استوک اینتل میپردازد البته برای پردازنده های CORE2 DUO
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
من در حد 3GHZ هست.
آسیب به کجای مادربورد؟؟؟
به NorthBridge چون این مادربورد PCB خوبی هم نداره و هیت سینک پل شمالیشم جالب نیست با زیاد از حد اور کردن باعث آسیب زدن به مادربوردتون میشین (اینو من قبلا تجربه کردم شما تجربش نکنی بهتره!):1. (26):
البته این مهمترین قسمتش بود حالا دیگه کجاهاش ممکنه نشتی بده خدا میدونه!:whistle:
ممنون از راهنمایی جالب بود. فوقش تا 3GHZ برم که فک نکنم مشکلی پیش بیاد.
من این تجربه رو نمیخوام:1. (38):
نقل قول:
فن استوک معمولا برای سرعت دیفالت و ماکزیم 200 تا 300 مگاهرتز بیشتر جوابگو هست . فنهای استوک از نوع آمپراژ با هم فرق میکنند . برای CPU هائی که قویتر و سرعت بیشتری دارند فنی استفاده میشه که آمپراژ بیشتری داشته باشه . مثلا فن PENTIUM 4 A با PEN4 D فرق داشت . حتی پردازنده های 1 مگ کش اونا هم باید فنی قویتری داشته باشند .
ببخشید این پست رو ندیدم.
دوستان با Fan Stock تا 1GHZ هم اورکلاک کردن و هیچ مشکلی نداشتن.:great:
راستی زیر دیپلم حرف بزن:1. (38):
چه مشکلی بیشتر از این که دمای CPU بالاست . برای هر کاری یکسری لوازم احتیاج هست . چون دمای زیاد باعث میشه CPU تراتل کنه یعنی سرعت میاد پائین تا دما کنترل بشه . CPU که تو دمای بالا کار کنه عمر کمتری خواهد داشت .
نقل قول:
چه مشکلی بیشتر از این که دمای CPU بالاست . برای هر کاری یکسری لوازم احتیاج هست . چون دمای زیاد باعث میشه CPU تراتل کنه یعنی سرعت میاد پائین تا دما کنترل بشه . CPU که تو دمای بالا کار کنه عمر کمتری خواهد داشت .
یکم تحقیق کردم میگن دمای Cpu های AMD از Intel بالاتره.
در مورد Cooling خوب باید عرض کنم چون منطقه ما خیلی گرم هست باید در حالت Default هم یه فن خوب بگیریم:great:
موفق باشید....