برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز ، طبق لینک زیر :
AMD Ryzen 5 1500X Workstation Benchmark Results - Tom's Hardware
دومین ردیف (یعنی قسمت 2D Benchmarks: Adobe Creative Cloud) و عکس یکی مونده به آخر که تست افترافکت هست و استاد امید قبلا لینک شو گذاشته بود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های رایزن (من جمله 1600X) از هم رده ی خودش در اینتل (نسبت به i5 7600K) توی اغلب نرم افزارهای محاسباتی من جمله افترافکت بهتر عمل میکنن
مقایسه ی i7 7700K نیست ولی راحت میشه حدس زد که چون 7700K از 6800K قویتر نیست و هر دوشون حتی به 1600X (در افترافکت) نرسیدن ، حدس به بقین میشه گفت 7700K هم به قدرت 1600X در اغلب نرم افزارها من جمله افترافکت نمیرسه
ضمن اینکه انتخاب 1600X ، به نظرم انتخاب بسیار هوشمندانه ای هست چون اختلاف قیمت فاحشی با 1700 و حتی 1800X داره اما اختلاف قدرت بسیار کمی داره و نسبت به قیمت ، انتخاب عالی ای هست به نظرم
-------------
ضمن اینکه به نظرم اون سایتی که لینک دادی ، اصلا سایت قابل اعتماد برای مقایسه نیست . صرفا فقط از لحاظ ظاهری و تعداد هسته و فرکانس و ... میاد مقایسه میکنه رد صورتی که خیلی چیزای دیگه علاوه بر اون توی قدرت تاثیر گذارن مثل نسل پردازنده و ....

Bookmarks