من با توجه به مطالعاتی که انجام دادم می دونم حتی با میکروکد نسل 13 و 14 قابل اعتماد نیستند مخصوصا در ایران که گارانتی ندارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان حرف من اینه اگه شما یا دیگر کاربران یکی از پردازنده های نسل 13 و 14 به فرض i5 و i7 و i9 بخرن و به دلیل مشکلاتی که داشت حتی با میکروکدهای جدید ابتدا معیوب شوند و بعد به طور کامل غیر قابل استفاده بشن اونوقت چه کسی مسئولیت این رو بر عهده می گیره. مثلا اگه شما یا دیگر کاربران از یک سایت اینترنتی یا از فروشگاهی در بازار یا از فردی از طریق اینترنت یکی از این پردازنده ها رو خریده باشید برای شما به رایگان تعویض می کنن یا میگن به ما ربطی نداره؟ پردازنده های اینتل هم در ایران دارای گارانتی نیستن که بشه روی شرکت اینتل حساب باز کرد. پس عملا دست شما به هیچ جا بند نیست و ضرر زیادی می کنید
قبلا هم گفتم که روی حرف کسی حساب باز نکنید مخصوصا اگه فروشنده باشن. مگه اینکه تضمین کتبی بدن اگه پردازنده معیوب شد یکی نو به صورت کاملا رایگان به جاش بدن و مثل ایتل 5 سال هم گارانتیش بکنن
اگه شما دیدی برای پردازنده های نسل 13 و 14 قبول نمی کنن بدونید که 100 درصد مطمئن نیستند که این میکروکدها به صورت قطعی مشکل رو برطرف کنه. شاید 3 سال بعد پردازنده شما معیوب بشه و اون موقع هیچکسی جوابگو نیست. البته می دونم روی نسل های دیگه هم کسی تضمین نمیده ولی چون این دو نسل مشکل پیدا کردن و اینا مدعی هستن که کاملا سالم می مونن عرض کردم
مثلا شما نسل 10 و 12 اینتل و نسل های مختلف رایزن AMD رو بخر و من اعتراضی نمی کنم. با اینکه همه توی این سایت می دونن من از طرفداران اینتل هستم ولی اینجا نمیگم AMD نخر چون من وظیفه دارم که اطلاع رسانی کنم و به فکر جیب کاربران ایرانی باشم نه به فکر واردکننده ها یا اینتل. چون اینایی که می خوان سیستم جدید بخرن توی این گرونی تحت فشار قرار می گیرن تا یک سیستم بخرن و سیستمی که باید بخرن باید بی نقص باشه

Bookmarks