دوست عزيز لطفا تند نريد. شما منظورتون از همه چه افرادي هستند. اين پست بازديد کننده زياد داره و اين سايت و اين تاپيکها هم بيننده زياد داره. مديران و افراد مجرب متعددي اين سايت و تاپيکها رو مي بينن. پس لطفا خودتون و يا چند نفر ديگه رو با بقيه قاطي نکنيد. با دليل علمي و مدرک صحبت کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتي که يک کمپاني معتبر صرفا جهت تست بنچمارکها و مقايسه و بررسي کيفي و کارآيي قطعات با تجهيزات کامل توي يک کشور تاسيس ميشه و شعب مختلفي در جاهاي مختلف دنيا مي زنه و به عنوان يک منبع قابل اعتماد در اختيار کليه دنيا قرار مي گيره و اکثر کمپانيهاي معتبر بهش استناد مي کنن ما هم چاره اي جز اين نداريم و اينکه بگيم چارتها و ... شايد الکي باشه داريم با واقعيتي که سالها قبولش داشتيم کنار نميايم. آيا من نوعي و شما و يا شرکت ايراني X توانايي اينو داره که تمام سيستمهاي روز دنيا رو ببنده و بنچمارک بگيره ؟! يا اگر اصلا چنين شرکتي بياد توي ايران تاسيس بشه از نظر مالي کسي پشتيبانيش مي کنه!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سالها پيش که AMD ار اينتل جلو بود همه جا استناد بر تستهاي انجام شده در همين سايتهاي معروف بود و واقعا اين نمودارها الکي و بيخود نيست. کما اينکه اگرخودتون نمودارهاي قبليشو ديده باشيد و توانايي بستنش رو داشته باشيد و مقايسه کنيد به تطابق نتيجه با اين نمودارها پي خواهيد برد. من از تمام مديران اين سايت و تمام افراد مجربي که سالهاست در کار بستن و تست کامپيوترها هستند و متعصب هم نيستند خواهش مي کنم که نظرشون رو در مورد سايتهاي تامز و آناند بگن تا شما قانع بشيد.
پس لطفا شما بيايد و به دنيا بگيد که به جاي استناد به اين سايتها به چه چيزي استناد کنند!؟ آيا کسي توانايي بستن اينهمه سيستمهاي متنوع و تستشون رو داره!؟
کاملا درسته ولي بنا به کارشناسيهايي که در اين کمپانيها صورت گرفته در مجموع اين نرم افزارها تمام قابليتهاي مثل Mutimedia و 3D Now و SSE و ... گنجانده شده در پردازنده رو قريبا پوشش مي دن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز يک يا چهار نرم افزار نبوده من 10 تا لينک نرم افزارهاي مختلف رو مثال زدم. اتفاقا اگر به سايت تامز و آناند برويد خواهيد ديد که اين تستها روي حداقل 20 نرم افزار معتبر جهاني در زمينه هاي مختلف انجام شده. من فقط حدود 8 تاشو ارائه دادم. بقيش هم همينه. اگه بخواين مي تونم اونهارو هم ارائه بدم. من تمام جنبه ها رو در نظر گرفتم. هيچ بعيد نيست تا چندي ديگر با يک تحول AMD بياد و ... بشه و اونوقت همه خواهند ديد که تمام طرفداران در دنيا به همين سايتهاي واقعا معتبر استناد خواهند نمود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقديم احترام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks