دوست عزيزم. به نظر شما من Q9650 رو بايد با چه پردازنده AMD مقايسه کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد معماري هيچ شباهت پايه اي بين Intel و AMD وجود نداره. اگه مي خواستيم که هم فرکانسها رو مقايسه کنيم که Core i7 920 با فرکانس کاري 2.66Ghz رو به ميان مياورديم تا همه پردازنده ها رو بزنه کنار.
پس عاقلانه ترين انتخاب واسه مقايسه 955 با فرکانس کاري 3.2 که چهارهسته اي هست پردازنده Q9650 هست که با فرکانس کاري 3Ghz داراي چهار هسته هست. اگه قبول نداريد لطفا بفرمائيد که Q9650 رو با چه پردازنده اي از AMD مقايسه کنم!؟
وجود Cache memorhy در لايه هاي مختلف وقتي مي تونه مفيد باشه که خوب مديريت بشه و کارآيي رو بالا ببره. والا چه فايده اي داره که n لايه Cache داشته باشيم اما کارآيي کل پردازنده در نرم افزارهاي مختلف پاين باشه!؟ ببينيد اگه بخوايم بهع اين فاکتورهاي جانبي بپردازيم بايد باس پردازنده و مقدار کش و .... بپردازيم که بازم توي اکثرشون مشخصه که کدوميک بيشتره اما عامل تعيين کننده صرفا Performance که همون کارآيي و در حقيقت خروجي پردازنده هست مهمه عزيز. پس پيشنهاد مي کنم بحث رو به حاشيه نکشيد.
بر چه اساسي مي فرمائيد که AMD Phenom II-X4 روي دست Intel Core 2 Quad بلند شده!؟ من بارها از شما درخواست کردم مدرک ارائه بديد اما انگار فايده نداره. در پاسختون بايد عرض کنم که بالاترين AMD موجود در بازار يعني Phenom II-X4 955 از نظر کارآيي از Intel Core 2 Quad Q9650 کاملا عقبه. پس اين فرمايش شما کاملا رد شده هست.

Bookmarks