بی منطق چیه ؟!!! دوست من دمای سری اتلون اکس پی به هیچ وجه بالا نبود ! حالا خوبه خودم داشتم ( Athlon XP 2000+ ) هیچ مورد سوختن هم من تا حالا از سی پی یو های ای ام دی که خودم بستم نداشتم !
در ضمن شما یه جور صحبت می کنید انگار دارید بی او و رو با پیکان مقایسه میکنی ؟! هزینه خرید یه سی پی یو Intel Core i7-965 Exterme Edition نزدیک به 3 برابر فنوم 955 هست اما آیا در کارایی هم اینقدر جلو هست ؟! نه ! توی همون لینکها بررسی کنید که آیا قدرت اون 2 برابر ای ام دی هست ؟ به عنوان مثال طرحی رو که 965 در 3.8 ثانیه رندر کرده 955 در 5.5 ثانیه رندر کرده و اما در بازی ها هم توی همون لیست دقت کنید که اختلافات چقدر نزدیکه . در همون سایت 4 بازی که مورد تست قرار گرفتن فقط در بازی Far Cry 2 اختلاف رو میشه قابل توجه دونست که امتیاز فنوم 955 51.2 و امتیاز 965 73.7 هست ولی در بقیه بازیها اختلاف اونقدر ناچیزه که اصلا نمیشه بهش گفت اختلاف مثلا بازی Fallout3 فنوم 2 955 امتیاز 86.4 رو کسب کرده در حالی که امتیاز 965 87 هست یعنی فقط 6 دهم درصد اختلاف ! و توجه داشته باشید که یکی از مهترین دلایل فروش کامپیوتر در جهان به خاطر بازیهاست .
یا مثلا در برنامه فشرده ساز معروف WinRAR فنوم 955 فایلی با حجم 300 مگابایت رو در 111.8 ثانیه فشرده کرده در حالی که 965 اینتل در 77.9 ثانیه اون فایل رو فشرده کرده ایا باید برای 40 ثانیه اختلاف یعنی حدود 30 درصد اختلاف 300 درصد قیمت بیشتر پرداخت کرد ؟
البته در اینکه در حال حاضر ای ام دی عقبتر از اینتل هست هیچ شکی نیست . در ضمن خرید کمپانی ATI توسط AMD نه تنها فقط برای رقابت با انویدیا بود بلکه هدف بسیار بالاتری داره و اونم ترکیب سی پی یو و جی پی یو هست که به زودی توسط ای ام دی انجام میشه .

Bookmarks