در اين مورد پاسخ شما رو توي پاسخ آقاي آرمان کامل و واضح دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درسته. اما هميشه حرفي که با مدرک معتبر باشه پذيرفته تر از حرفيه که بدون مدرک و منبع معتبر بر اساس شنيده ها باشه. پس چرا با دليل و سند بحث نکنيم!؟ آيا اين به کاهش کيفيت مطالب سايت منجر نميشه!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز من کسي نيستم و شما استاد بنده و بزرگواريد. من خوشحال ميشم همه بيان و مشاوره بدن و بحث کنيم. اما با منطق و دليل. اميدوارم از دست بنده دلخور نشده باشيد. هدف صرفا انتقال دانش هست و بنده نيز در برابر اساتيد اين سايت کوچکم و از شما هم خواهش مي کنم که به فعاليتتون ادامه بديد و به اين سايت پربار خدمت کنيد. بازم عذرخواهي مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقديم احترام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks