سلام آقا مجتبی (اگر اسمتون رو اشتباه نگفته باشم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب، قطعات وقتی عرضه میشن،بطور معمولا 2ماه طول میکشه وارد ایران بشن، بعد از اون 2ماه طول میکشه که قیمت ها استیبل بشن،من پیشنهاد می کنم شما شهریور ماه سیستم ببندید که قطعات بسیار خوش قیمت تر باشن،من بارها خرید داشتم و بنده شخصا به این نتیجه رسیدم حالا استثنا هم هست ولی مسلماً منم علاقه ندارم پولی که با زحمت بدستم رسیده رو حیف و میل کنم فقط بخاطر اینکه یه وسیله رو یک ماه زودتر داشته باشم.
قطعاتی مثل RAM در حال حاظر تازه داره وارداتش انجام میشه پیشنهاد میکنم یک ماه صبر کنید.
مادربورد به اندازه کافی برای اینتل در بازار هست ولی مادربورد های AM4 حداقل 2ماه دیگه لازم داره که جدیداش بیاد،یکبار فروش بره،دوباره بیاد و قیمت درست پیدا کنه.
سایر قطعات بستگی به نیازتون داره.
مثل SSD هایی که الآن تو بازار هستن،به انداز کافی خوب و خوش قیمت هستند.
یا مثلا گرافیک قیمتش بطرز وحشتناکی بالا هست بدلیل بسته بندی حجیم گرافیک ها معمولا با نرخ بیشتری وارداتش انجام میشه و البته بطرز عجیبی هم نرخش بالا در میاد،من متوجه نشدم که چرا گرافیک اینقدر قیمتش الکی بالاست.
در ارتباط با قیمت ها در بازار بایستی یه مرجع خوب داشته باشیم من وبسایت خودمو میخواستم در همین زمینه آماده سازی کنم (هم اسم با خودمه فقط دات کام داره) که هرچند نمیدونم استقبال میشه یا اصلا کسی واسش مهم هست یا خیر.
این صحبت هایی که الآن نوشتم کاملا نظر شخصیه خودم هست و هیچ دلیلی نداره که حتما درست از آب در بیاد.
در خدمتتون هستم جناب اگر سوالی داشته باشید و بتونم راهنماییتون کنم، خوشحال میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks