قطعا این محدود نبودن اورکلاک پردازنده ها قشر مشتاق تر به کامپیوتر رو به شدت جذب خودش میکنه. هر چند با بین بندی درست و قیمت گذاری بالاتر برای سیلیکون بهتر همچنان حاشیه سود مناسب رو برای خودش حفظ میکنه. تا جایی که من متوجه شدم توی مدل های پایین تر مثل 1700 و 1500 اورکلاک خیلی به چیپست وابسته نیست و b350 یا x370 هر دو تا یه حد محدود میتونن پیش برن توی ولتاژ محدود. البته به اینکه سازنده مادربرد چه گزینه هایی رو فعال کرده توی بایوس و شاید تا حدودی مدارهای تغذیه و خنک کننده و ... هم مربوط هست تا یه حدی. ولی با توجه به اینکه amd حداکثر ولتاژ کاملا امن رایزن ها رو 1.45 اعلام کرده بسته به شانس 1700 رو میشه 3.8 تا 4 بالا برد و بالا بردن بیشتر که معمولا ولتاژهای خیلی بیشتری نیاز داره ممکنه باعث آسیب یا کاهش طول عمر قطعه بشه که مادربرد های بهتر معمولا تفاوتشون رو توی اون مراحل اورکلاکینگ نشون میدن. به همین خاطر اگه pci lane بیشتر یا قابلیت هایی اینچنین مد نظر نباشه همون b350 میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کولر روی سیستم فعلیم یه gammax 400 با یه فن اضافه دارم و فکر کنم که همین نتیجه بهتری نسبت به فن های داخل جعبه هر دو پردازنده داشته باشه. پس اون توی انتخابم تاثیر چندانی نداره

Bookmarks