سلام
قصد تعویض کامل کیس رو دارم. اول میخواستم i5 7400 بگیرم ولی قیمت و کارایی ها رو که بررسی کردم دیدم گه 7600k بگیرم و 20 درصد اورکلاک کنم بهترین نتیجه به دست میاد احتمالا. ولی بعدش که روی پرفرمنس چند هسته ای بیشتر دقت کردم دیدم که رایزن های 8 هسته ای با یکم قیمت بیشتر کارایی خیلی بالاتری میدن. مدل مورد نظرم هم 1700 معمولی هست که 10 درصد اورکلاک بدون افزایش ولتاژ میشه.
قیمت مادربرد هم احتمالا برای amd بشه 100 تومن کمتر هزینه کرد با چیپست b350 به جای z270 اینتل که برای اورکلاک کبی لیک باید
کارای گرافیکی و بازی زیاد نمیکنم با سیستم و یه gtx 750 از سیستم قبلی هست که میزارم رو همین فعلا.
سیستم تقریبا همیشه روشنه و کارای رندر ویدئو و دیتابیس هست لودش
سیستم قبلی q9400 روی 3.4 و 8 گیگ رم بود که دیگه قابلیت ارتقا نداشت و تعویض کلی تنها راه حل به نظر میاد
حالا سوال اینه که رایزن رو پیشنهاد میکنید ؟
همین مدلش رو ؟
وضعیت موجودیش تو بازار چه جوری هست ؟
قیمتش چقدره و چقدر باید صبر کنم که به ثبات برسه ؟
یه سوال یکم نامربوط هم دارم که ممنون میشم جواب بدین. برای شروع میخوام روی سیستم 16 گیگ رم بزارم. بین اینکه 1 ماژول 16 گیگ بزارم که اگه خواستم سیستم رو تا 64 بالا ببرم راحت تر باشم و اینکه 2 تا 8 بزارم که دو کاناله باشه موندم. و اینکه اگه دو تا 8 گذاشتم دو سال دیگه بخوام اون دو تا 8 رو با یه 16 عوض کنم چند درصد ضرر میکنم ؟

Bookmarks