آقا من معذرت می خوام از شما مثل اینکه اشتباهی شما رو راهنمایی کردم چون با یکی از دوستام که سخت افزار خونده مشورت می کردم تاکید زیادی داشت که فقط از پردازنده های اینتل باید استفاده کرد دلایل زیادی از نظر علمی اورد پشت تلفن و یکی هم منطق بالای محاسبات در سی پی یو های اینتله

من بهش گفتم که الان همه تو اینترنت میگن رایزن بخرید و اون گفت خود اون کسی که شما رو تشویق به خرید رایزن می کنه به این دلیله که دوست داره پردازنده اینتل بخره ولی گرونه ولی اگه همه به سمت رایزن برن قیمت اینتل افت می کنه و می تونه به آرزوش برسه گفت یعنی همونی که می گه رایزن بخر خودش اینتل می خره دروغ می گه
ممنون از اینکه این مورد رو پیگیری کردین و نظر های مخالف رو هم بیان کردین ولی کاش یکم بیشتر باز میکردین موضع مخالف رو.
راستش رو بخواین رشته تحصیلی دانشگاه ارتباط خیلی کمی با سخت افزارهای مدرن امروزی داره و مگر اینکه ایشون کارشناسی ارشد یا دکتری شون رو به صورت متمرکز توی این زمینه گرفته باشن حرف هاشون هیچ ارزشی برای استناد نداره.
بنده دانشجوی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه تهران هستم ولی تا حالا یه خط از درس هام هم به این موارد مربوط نبوده که از این دو سری پردازنده کدومشون برتری دارند. سری های قدیمی amd که معماری بولدوزر داشتن توی معماری و ساخت و مصرف و قیمت و ... مشکلات زیادی داشتن ولی این سری جدید پردازنده هاش معماری قابل رقابت با اینتل داره و حتی اگر ساختش رو یکم ضعیف تر در نظر بگیریم با توجه به اینکه اولین سری ساخت با یک معماری کاملا متفاوت و لیتوگرافی جدید و لیک بالاتر داخل ترانزیستورها و ولتاژ بالاتر و حداکثر فرکانس پایین تر( که البته این مورد به معماری سی پی یو و طول پایپ لاین هاش هم خیلی بستگی داره) وقتی قیمت گذاریش به این شدت رقابتی هست در صورت موجود بودن در بازار و متناسب با کاری که با پردازنده قراره انجام یشه (برنامه هایی که برای پردازش موازی بهینه نباشند با رایزن های 6 هسته ای کارایی کمتری نسبت به پردازنده هم قیمت از اینتل خواهند داشت) خرید بسیار بهتری نسبت به همتای اینتلی خواهد بود. در مورد قیمت هم توی کنفرانس اینتل سوال شده بود و نماینده اینتل گفته بود که ما بیشتر روی سود عملیاتی تمرکز میکنیم برای قیمت گذاری و سعی میکنیم با تبلیغات فروشمون رو بالا ببریم.
یک مورد دیگه هم به ذهنم رسید و اینکه مگه بازار داخل ایران چقدر بزرگه که اگه به فرض همه خریدارای جدید هم بیان حرف ما رو گوش کنن برن amd بگیرن، اینتل بیاد قیمت رو بشکنه ؟؟!
سایت های خارجی هم که بررسی کردن و نتایجی که ما بهشون ارجاع میدیم رو منتشر کردن تخصص خیلی بالایی توی این زمینه دارند و اگه کسی واقعا بتونه کارشون رو به صورت علمی نقض کنه و زیر سوال ببره فکر میکنم استقبال خیلی خوبی ازش بکنن.