من متوجه نشدم که با کیا همدستم راستش یا کدوم مطلب کدوم پست رو خوندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مدارک مربوط به تخصص اون دوست متخصص سخت افزارتون رو قرار بدین بعد من هم مدارک مربوط به دانشجو بودنم رو تقدیم میکنم.
من الان گرایشم هوش مصنوعی شده وگرنه توی دوره کارشناسی همون مهندسی کامپیوتر بودم و همین درس هایی که گفتین رو پاس کردم و برای کنکور ارشد هم این درس ها رو دوباره خوندم و بازم میگم که اونها آموزش طراحی و ساخت پردازنده های ابتدایی و پایه هست نه پردازنده های مدرن.
کسی تو ایران به صورت تخصصی روی معماری پردازنده ها کار نمیکنه چون تکنولوژی تولید یا تعمیر یا کپی کاری نداریم.
درباره اندازه بازار همچنان نظرم روی این هست که اهمیتی برای اینتل یا amd نداریم که بخوان تبلیغات با هدف بازار ما انجام بدن.
درسته که سواد کسایی که این پردازنده ها رو طراحی میکنن به شدت از بقیه توی این زمینه بالانره ولی اصلا نمیشه گفت همه نویسنده ها بی سواد هستن. شما نویسنده های سایت anandtech یا tomsharware رو ببینید شاید توی نظرتون تجدیدی کردین.
اورکلاک ربطی به هیچ رشته ای نداره ربط به این داره که بتونی از پولی که برای یه پردازنده میدی استفاده بهتری بکنی و کاری که میخوای با پردازنده انجام بدی سریع تر تموم شه.
اساتید دانشگاه ما علاقه ای به این بحث ها ندارن متاسفانه. مثلا برای بیشتر استادهامون خود دانشگاه تبلت سرفیس گرفته و اونا فقط به عنوان یه ابزار ازش استفاده میکنن.
زبان انگلیسی یه قدری میفهمم و خوندنی ها رو خوندم ولی این بحث رو اینجا مطرح کردم که اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان لطف کنن بهم بگن و همچنین نکات مربوط به تاریخ عرضه و قیمت داخل بازار ایران توی اون سایت ها بحث نمیشه.
البته این تاپیک سعادتی بود که با شما هم آشنا شدم

Bookmarks