از همین جملت فهمیدم با کیا همدستی (من یک کطلبی در یک پست نوشتم رفتی اونو خوندی اومدی اینجا مطرح می کنی)

لطفا مدارک مربوطه رو قرار بدین که صحت گفته های شما معلوم بشه اگه با حرف زدنه که بنده پروفسور هوش مصنوعی دارم

اولا رشته هوش مصنوعی ارتباطی به این موضوع نداره و این طبیعیه مثلا کسانی که رشتشون کامپیوتره تا حالا دیدی بیان آموزش نصب ویندوز رو تو دانشگاه بدن اینا چیزهایی که خود اون فرد باید بره یاد بگیره توی رشته کامپیوتر مخصوصا توی هوش مصنوعی این چیزها رو آموزش نمیدن

اگه شما مهندسی کامپیوتر خونده باشی می دونی که دروسی مثل طراحی دیجیتال(مدارمنطقی)، اصول مهندسی اینترنت، اصول ساختمان داده ها و ... آموزش داده می شه و نمیان درباره رایزن و اینتل بحث کن اما میان درباره معماری پردازنده ها ثبات ها و ... بحث کنن

کسی که رشتش سخت افزاره و تسلط کامل به زبان انگلیسی داره مطمئنا آینده کاریش توی همین سخت افزاره بنابراین تمام مباحث مربوط درباره سخت افزارهای مختلف رو دنبال می کنه

الان کسانی که فنی و حرفه ای خوندن یا تکنسین برق هستن هم وارد کارهای سخت افزاری شدن برای درآمد بالای اون بعد کسی که رشتش سخت افزاره چیزی نمی دونه

هون طور که می دونی ما در حال حاضر یک کشور جوان محسوب می شیم با جوان های بسیار برای همین تمام شرکت های دنیا از پردازنده گرفته تا خودروهای لوکس و ... دنبال این میگیردن که وارد بازار ما بشن پس اینکه بگی بازار ما بازار کوچیکیه کاملا در اشتباه هستی

از اون طرف این حرف من یک بحث جهانیه در تمام دنیا برای اینکه شرکت های برتر رو به زیر بکشن زقیب سعی می کنه کارهایی در این زمینه انجام بده همچنین شرکت هایی که از این موضوع نفع می برن با انواع تبلیغات ناجوانمردانه سعی در تزلزل در انتخاب خریداران دارن

کدوم تخصص؟ تخصص رو کسی داره که این سی پی یو ها رو طراحی می کنه و تعدادشون بسیار اندکه
سایت هایی که اینا رو بررسی می کنن صرفا افراد بی سوادی هستن که با یک نرم افزاری که خودشون هم تولید نکردن شروع می کنن به تست کردن و گذاشتن نتایج در سایت

بعد از مدتی که معروف شدن از شرکت های مختلف پول دریافت می کنن که محصول اونا رو در رتبه بهتری قرار یدن مثل سایت toptenreview و حتی سایت هایی مثل trustedreview اصلا معتبر نیستن چون اگه معتبر بودن چرا نتایج 10 سایت مختلف review با هم متفاوته

راستی شما که رشتت هوش مصنوعیه چرا می خوای اورکلاک کنی مگه اورکلاک ربطی به هوش مصنوعی داره و شما که دانشجوی ارشد هوش مصنوعی هستی این همه متخصص توی دانشگاه هست چرا میای از ما بی سوادا سوال می کنی و یا اگه سایت های خارجی بررسی می کنن از همون سایت ها و نتایجشون می تونی بفهمی که چی باید بخری حتما زبان انگلیسی رو که فول هستی
من متوجه نشدم که با کیا همدستم راستش یا کدوم مطلب کدوم پست رو خوندم.
شما مدارک مربوط به تخصص اون دوست متخصص سخت افزارتون رو قرار بدین بعد من هم مدارک مربوط به دانشجو بودنم رو تقدیم میکنم.
من الان گرایشم هوش مصنوعی شده وگرنه توی دوره کارشناسی همون مهندسی کامپیوتر بودم و همین درس هایی که گفتین رو پاس کردم و برای کنکور ارشد هم این درس ها رو دوباره خوندم و بازم میگم که اونها آموزش طراحی و ساخت پردازنده های ابتدایی و پایه هست نه پردازنده های مدرن.
کسی تو ایران به صورت تخصصی روی معماری پردازنده ها کار نمیکنه چون تکنولوژی تولید یا تعمیر یا کپی کاری نداریم.
درباره اندازه بازار همچنان نظرم روی این هست که اهمیتی برای اینتل یا amd نداریم که بخوان تبلیغات با هدف بازار ما انجام بدن.
درسته که سواد کسایی که این پردازنده ها رو طراحی میکنن به شدت از بقیه توی این زمینه بالانره ولی اصلا نمیشه گفت همه نویسنده ها بی سواد هستن. شما نویسنده های سایت anandtech یا tomsharware رو ببینید شاید توی نظرتون تجدیدی کردین.
اورکلاک ربطی به هیچ رشته ای نداره ربط به این داره که بتونی از پولی که برای یه پردازنده میدی استفاده بهتری بکنی و کاری که میخوای با پردازنده انجام بدی سریع تر تموم شه.
اساتید دانشگاه ما علاقه ای به این بحث ها ندارن متاسفانه. مثلا برای بیشتر استادهامون خود دانشگاه تبلت سرفیس گرفته و اونا فقط به عنوان یه ابزار ازش استفاده میکنن.
زبان انگلیسی یه قدری میفهمم و خوندنی ها رو خوندم ولی این بحث رو اینجا مطرح کردم که اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان لطف کنن بهم بگن و همچنین نکات مربوط به تاریخ عرضه و قیمت داخل بازار ایران توی اون سایت ها بحث نمیشه.
البته این تاپیک سعادتی بود که با شما هم آشنا شدم