عذرخواهی می کنم ولی دوستتون در جوّ تئوری توطعه قرار داره و تصور میکنه همه عالم و آدم با نیّت بد، قصد کمک دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر سی پی یو مجموعه ای از دستورالعمل ها رو برای کار کردن داره.که اصلی ترینشون میشه 4 عمل اصلی ریاضی (جمع تفریق ضرب تقسیم) و این دستورالعمل ها در اینجا نوشته شده:
تمام دستورالعمل ها در هر دو سی پی یو شبیه به هم هستند و معماریشون X86 هست.
Instruction set AMD64/x86-64, MMX(+), SSE1, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4a, SSE4.1, SSE4.2, AES, CLMUL, AVX, AVX2, FMA3, CVT16/F16C, ABM, BMI1, BMI2, SHA
این از این.
دوم تست چند بنچمارک ازین سی پی یو رو میزارم که بیشتر دستتون بیاد و به حرف هرکسی اعتماد نکنید
=================
این تست میاد یک عکس بسیار بزرگ RGB رو با تحت ادیت قرار میده،برتری بیشتر با سی پی یو ایی هستش که در کنار IPC خوب، فرکانسش هم بالاتر باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================
این تست کمپرس کننده هست که دستورالعمل های معمول ریاضیات رو بر سی پی یو اعمال میکنه و بصورت کلی روش خوبی برای فهمیدن قدرت سی پی یو از این نظر هستش:
================
این تست انکریپشن و دیکریپشن هست (رمزنگاری و رمزگشایی) که بیشتر دستورالعمل های MMX و SSE4.1 رو مد نظر داره :
===============
این تست میاد دستورالعمل های MMX و MMX+ و SSE و SSE 2 و SSE 3 و AVX رو تحت بررسی قرار میده :
=============
تست اف پی یو میاد یک ویدیو 1280در720 رو با بیت ریت 8192 دیکود میکنه و پردازنده رو از لحاظ MMX و SSE و SSE2 بررسی میکنه:
=============
این تست سین بنچ هستش که میاد 2000 آیتم که هرکدوم 300هزار پولیجن (تکه های تکسچر مثل زاویه ها) دارن رو رندر میکنه.یکی از بهترین تست ها برای درنظر گرفتن تمام دستورالعمل های سی پی یو هست که قدرت خام رو مد نظر قرار میده :
=============
این تست میاد بصورت کلی عملکرد سیستم ویندوز تحت این سی پی یو رو بررسی میکنه،ملاک بیشتر فرکانس بالای سی پی یو هستش نه تعداد هسته ها:
=============
در این تست میان یک معادله ریاضی رو وارد محاسبه سی پی یو میکنن و بشدت تمام هسته ها رو درگیر موضوع میکنن تا بلاخره با تقریب بسیار عالی این معادله سنگین حل بشه.
این تست زمان هستش و هرچقدر کمتر باشه یعنی سی پی یو در زمان کمتری اونو حل کرده.
دقت کنین این تست بشدت به چند هسته ای بودن و فرکانس خوب و IPC خوب، بستگی داره :
تست های بیشتری هم هست فعلا وقت ندارم انشالله سر فرصت میام مینویسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ایرادی در اطلاعات بنده هست که عذرخواهی می کنم،ولی واقعا دوست ندارم تصور بشه ما برای خودمون میایم میگیم برید رایزن بخرید که اینتل قیمتش کم بشه،اتفاقا به محض اینکه سیستم رایزن خودم رو بستم همینجا عکسشو میزارم که مطمئن بشید چیزیکه برای خودم میخوام برای دیگران هم میخوام و اگر برای خودم بد بدونم بهیچوجه نمیزارم کسی دیگه بخره.
یکی از دوستان گفتش که چرا هارد بد به دیگران پیشنهاد میدید،خیلی ناراحت شدم ولی در موردش فکر کردم که شاید درست بگه و من دقیقا همون مدل رو تست نکردم برای همین تا خودم تست نکنم یا تست سایت های خارجی رو نبینم بهیچوجه دیگه پیشنهاد نمیدم.
ما هنوز هم دوست هستیم ولی خواهشا هرچیزی که هرکسی میشنوید رو ملاک قرار ندید،یه سرچ در اینترنت کافی هست.
موفق باشین رامین جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks