برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همین جملت فهمیدم با کیا همدستی (من یک کطلبی در یک پست نوشتم رفتی اونو خوندی اومدی اینجا مطرح می کنی)ممنون از اینکه این مورد رو پیگیری کردین و نظر های مخالف رو هم بیان کردین
لطفا مدارک مربوطه رو قرار بدین که صحت گفته های شما معلوم بشه اگه با حرف زدنه که بنده پروفسور هوش مصنوعی دارمبنده دانشجوی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه تهران هستم
اولا رشته هوش مصنوعی ارتباطی به این موضوع نداره و این طبیعیه مثلا کسانی که رشتشون کامپیوتره تا حالا دیدی بیان آموزش نصب ویندوز رو تو دانشگاه بدن اینا چیزهایی که خود اون فرد باید بره یاد بگیره توی رشته کامپیوتر مخصوصا توی هوش مصنوعی این چیزها رو آموزش نمیدنبنده دانشجوی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه تهران هستم ولی تا حالا یه خط از درس هام هم به این موارد مربوط نبوده که از این دو سری پردازنده کدومشون برتری دارند.
اگه شما مهندسی کامپیوتر خونده باشی می دونی که دروسی مثل طراحی دیجیتال(مدارمنطقی)، اصول مهندسی اینترنت، اصول ساختمان داده ها و ... آموزش داده می شه و نمیان درباره رایزن و اینتل بحث کن اما میان درباره معماری پردازنده ها ثبات ها و ... بحث کنن
کسی که رشتش سخت افزاره و تسلط کامل به زبان انگلیسی داره مطمئنا آینده کاریش توی همین سخت افزاره بنابراین تمام مباحث مربوط درباره سخت افزارهای مختلف رو دنبال می کنه
الان کسانی که فنی و حرفه ای خوندن یا تکنسین برق هستن هم وارد کارهای سخت افزاری شدن برای درآمد بالای اون بعد کسی که رشتش سخت افزاره چیزی نمی دونه
هون طور که می دونی ما در حال حاضر یک کشور جوان محسوب می شیم با جوان های بسیار برای همین تمام شرکت های دنیا از پردازنده گرفته تا خودروهای لوکس و ... دنبال این میگیردن که وارد بازار ما بشن پس اینکه بگی بازار ما بازار کوچیکیه کاملا در اشتباه هستییک مورد دیگه هم به ذهنم رسید و اینکه مگه بازار داخل ایران چقدر بزرگه که اگه به فرض همه خریدارای جدید هم بیان حرف ما رو گوش کنن برن amd بگیرن، اینتل بیاد قیمت رو بشکنه ؟؟!
از اون طرف این حرف من یک بحث جهانیه در تمام دنیا برای اینکه شرکت های برتر رو به زیر بکشن زقیب سعی می کنه کارهایی در این زمینه انجام بده همچنین شرکت هایی که از این موضوع نفع می برن با انواع تبلیغات ناجوانمردانه سعی در تزلزل در انتخاب خریداران دارن
کدوم تخصص؟ تخصص رو کسی داره که این سی پی یو ها رو طراحی می کنه و تعدادشون بسیار اندکهسایت های خارجی هم که بررسی کردن و نتایجی که ما بهشون ارجاع میدیم رو منتشر کردن تخصص خیلی بالایی توی این زمینه دارند و اگه کسی واقعا بتونه کارشون رو به صورت علمی نقض کنه و زیر سوال ببره فکر میکنم استقبال خیلی خوبی ازش بکنن.
سایت هایی که اینا رو بررسی می کنن صرفا افراد بی سوادی هستن که با یک نرم افزاری که خودشون هم تولید نکردن شروع می کنن به تست کردن و گذاشتن نتایج در سایت
بعد از مدتی که معروف شدن از شرکت های مختلف پول دریافت می کنن که محصول اونا رو در رتبه بهتری قرار یدن مثل سایت toptenreview و حتی سایت هایی مثل trustedreview اصلا معتبر نیستن چون اگه معتبر بودن چرا نتایج 10 سایت مختلف review با هم متفاوته
قصد تعویض کامل کیس رو دارم. اول میخواستم i5 7400 بگیرم ولی قیمت و کارایی ها رو که بررسی کردم دیدم گه 7600k بگیرم و 20 درصد اورکلاک کنم بهترین نتیجه به دست میاد احتمالا. ولی بعدش که روی پرفرمنس چند هسته ای بیشتر دقت کردم دیدم که رایزن های 8 هسته ای با یکم قیمت بیشتر کارایی خیلی بالاتری میدن. مدل مورد نظرم هم 1700 معمولی هست که 10 درصد اورکلاک بدون افزایش ولتاژ میشه.
قیمت مادربرد هم احتمالا برای amd بشه 100 تومن کمتر هزینه کرد با چیپست b350 به جای z270 اینتل که برای اورکلاک کبی لیک باید
کارای گرافیکی و بازی زیاد نمیکنم با سیستم و یه gtx 750 از سیستم قبلی هست که میزارم رو همین فعلا.
سیستم تقریبا همیشه روشنه و کارای رندر ویدئو و دیتابیس هست
راستی شما که رشتت هوش مصنوعیه چرا می خوای اورکلاک کنی مگه اورکلاک ربطی به هوش مصنوعی داره و شما که دانشجوی ارشد هوش مصنوعی هستی این همه متخصص توی دانشگاه هست چرا میای از ما بی سوادا سوال می کنی و یا اگه سایت های خارجی بررسی می کنن از همون سایت ها و نتایجشون می تونی بفهمی که چی باید بخری حتما زبان انگلیسی رو که فول هستی

Bookmarks