من هیچ وقت از مادربرد های گیگا خوشم نیامد و امتحان هم کردم واقعا مزخرف بود !
بهترین مادربرد گیگا اندازه معمولی Asus هم نیست ! ( البته نظر شخصی هست و طی تجربیات به این نتیجه رسیدم )
به نظر من اگر P5Q Pro هم بگیری از این مادربرد مزخرف بهتره !
چون تفاوت کاراییش توی رکرد زدنه و مزخرفاتی که بدرد نمیخوره ! و گارانتی مزخرفش هم به خاطر خراب شدنش داغه وگر نه مال Asus که سرده پدرشم در بیاری کارش به گارانتی نمیکشه !!!!!!! ( من 6 ماه حداقل Q-E داشتم هر کاری میکردم باهاش که بره گارانتی بلکم نو بشه میخوام بفروشمش پول زیاد تری بتونم بابتش از خریدار بگیرم نشد که نشد ! تازه با اینکه قبلش هم کلی باهاش کار کرده بودم )
UD3R در عوض بایوس مزخرفی داره و برنامه مزخرفی واسه اورکلاک ( چون بعد از Save کردن باید سیستم ریست بشه و تنظیمات در بایوس Save بشه یعنی تنها فرقش اینه که از توی بایوس کاری نمیکنی از توی ویندوز کاراتو انجام میدی که رنگ مزخرف آبی بایوس و کندی بایوس و قاط زدن بایوس هنگام پایین بالا کردن Option های بایوس رو نبینی ! )
بهترین مادربرد واسه P45 از همه لحاظ مخصوصا P/P مدل P5Q Turbo هست که خیلی مادربرد فوقولاده ای هست و مثل یک مرد کار میکنه نه مثل یک زن چیز ، و فقط برنامه مخصوص اورکلاکش میارضه به هیکل گیگابایت !!!!!!!
اینقدر مادربرد ضعیفی هست که توی کارهای معمولی کلا قاط میزد !!!!! من چند ساعت با Q-E داشتم 100 بار پشت سر هم ریست میکردم واسه زدن رکرد بعد 1 بار هم قاطی نمیکرد ولی این بعد چند بار یدفعه خسته میشد باید فرصت میدادی بهش تا نفسش بالا بیاد !!! تازه وقتی نفس چاخ میکرد نوبت بایوس ریکاویش میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا لامسب من با Q-E 2000 هزار بار تنظیمات جور و نا جور ست میکردم جرات نداشت بگه بایوس فاسد شد ( همون Corrupt )
با خیال راحت میتونی Q-E یا P5Q Turbo بگیری ( من Q-E رو داشتم و با جرات کامل بهت میگم بگیر ضرر نمیکنی ولی Q Turbo رو نداشتم و ندیدم تا حالا که تستش کنم ببینم چطوره ! )
گیگابایت با 1000 دوز و کلک میخواد آبش کنه مادربردش هاشو چرا ؟؟؟
چرا مدام تعریف از گارانتیش میکنه ( به خاطر برگشتیه زیادش و وقتی مادربرد کارش درست باشه اصلا گارانتی واسش مهم نیست !!! ) ؟ چرا مدام تبلیق میکنه ( چون بدون گول زدن مردم نمیتونه آب کنه جنسشو ) چرا تقی به توقی میخوره گیگا گیگا میکنه ؟ ( چون میخواد خودشو به عنوان سازنده مادربرد و مخصوصا حرفه ای نشون بده در صورتی که اگر آفتابه تولید میکرد بدون شک بهترین میشد . ) چون به زور میخواد خودشو جا کنه توی بازاری که جاش نیست !
البته این مادربرد اینقدر مفت هست که اگر هم گرفتیش دلت نسوزه که چرا آشغال از کار در اومد !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( واسه من هیچ سود و ضرری نداره که به کی بگم چی بخر چی نخر خودش میدونه با انتخابش )
بعد از این پست من هم احتمال داره 100 نفر بیاد و بر عکس حرف من صحبت کنه و .......... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این آخر هم میگم انتخاب با خودته ولی گول این حرف ها رو نخور !

.gif)

Bookmarks