Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16), S T R Y K E R (30-04-16)
کاربر شهرسختافزار
بله دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در انتخاب ایسوس شک نکنین
این دو مدلی که ذکر کردین+ مدلی که آقای AMD<Intel فرمودن از لحاظ قیمتی در یک رده هستند ولی ایسوس یه سری چیزا مثل همون پورت LPT و ... اضافه تر داره
تو خریدش شک نکنید
فقط یه نکته:
حتماً گارانتی رو هم مد نظر داشته باشید: همه کالاهای بخش قطعات ایسوس (مادربورد،کارت گرافیک، کارت صدا،مانیتور، انواع درایو نوری، مودم و روتر، ...) رو از یکی از 4 گارانتی اصلی ایسوس (لایف برد، سازگار، ویستا و تابا) تهیه کنید.
هیچ کدوم از گارانتی های الماس ایران، سریر، ... مورد تایید ایسوس نیستن و جزء گارانتی اصلی بخش قطعات ایسوس محسوب نمیشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mr. DB! در تاریخ 30-04-16 انجام شده است
Just DO IT
Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16), S T R Y K E R (30-04-16)
Rezasam1 (02-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا گیگابایت بگیر تا اینجا یکی خودکشی نکرد!! :| برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just DO IT
Aliover (01-05-16), خبات کریمی (30-04-16)
کاربر شهرسختافزار
فک کنم الان فهمیدم دعوا سر چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr. DB! (30-04-16)
دوست خوبمون هر بردی که تصمیم میگیرند تهیه میکنند . فعلا شما داری به هر دری میزنی از اشتباه نوشتن نام کاربری من و ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ اصراری نیست که ایشون گیگابایت بگیرند . همیشه حق انتخاب با مشاوره گیرنده هست . من و بقیه کاربران پیشنهاداتمون رو میدیم . خود شخص تصمیم میگیره .
Aaron Swartz (30-04-16), Rezasam1 (02-05-16)
من واقعا نمیفهمم مشکل شما با گیگابایت چیه ؟ اکثر بردهای گیگابایت برای کارهای طولانی مدت مناسب تر هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم انتخاب با مشتری هست.
آیا برای استفاده اداری پورت سریال به کار میاد ؟ اگه حتما لازمه که خوب میتونند یکی از دو مدل پورت سریال دار تهیه کنند. یا اینکه اگر شاید در آینده یکی دو بار بخواد به کار بیاد، میتونند از تبدیل USB به سریال استفاده کنند.
...
کاربر شهرسختافزار
من مشکل خاصی با برندی ندارم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل با دوست ماست که کلاً جهت دار و به سلیقه (یا بهتر بگم سبد کالای موجود در آواژنگ یا محصولات مرتبط به اون) راهنمایی میدن!!
یوزر اومده گفته بین این دو مدل!! ایشون مدل سومی رو پیشنهاد میدن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just DO IT
Aaron Swartz (02-05-16), خبات کریمی (02-05-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی استارتر از بین برندهای مختلف مادربرد و سوکت های مختلف این دو مادربرد رو انتخاب می کنه برای خرید پس حتما خودش می تونه تشخیص بده که کدوم بهتره و نیازی به پرسش نداره
ایشون بر حسب تجربه چندین ساله در بستن سیستم، اومدن مورد بهتری رو معرفی کردن که جوابش رو پس دادهیوزر اومده گفته بین این دو مدل!! ایشون مدل سومی رو پیشنهاد میدن!
ملاک شما برای انتخاب مادربرد امکانات جانبی است ولی چون ایشون سیستم رو برای کارهای اداری می خوان مهمترین ویژگی ماندگاری بالا و کیفیت مادربرد است که برای این مورد مادربرد های گیگایابت رتبه نخست کیفیت رو دارند نه اینکه ایسوس و دیگر برند ها کیفیت نداشته باشن و این طور نیست که آتیش بگیرن بلکه عمر مادربردهای گیگابایت بیشتره و کمترین درگیری رو برای کاربر ایجاد می کنه و این نظر من تنها نیست بلکه یک نظر جهانی است
یک وقت کسی میاد می گه من دقیقا با بودجه فلان یک سیستم برای گیم می خوام و نمی تونم به بودجه اضافه کنم در این شرایط پبشنهاد دهنده سیستم برای اینکه قطعات یکدست و از طرفی سیستم مناسب گیم باشه میاد و گرافیک zotac رو پیشنهاد می کنه در حالی که می دونه گرافیک های ایسوس و گیگابایت بهتر هستن ولی بودجه استارتر این اجازه رو نمی ده که همه قطعات رو از بهترین برندها انتخاب کنهطرف میاد می پرسه SSD چی بخرم، شما می گین Zotac!!
ضمن اینکه همون طور که پنل لپ تاپ و مانیتورهای ایسوس رو شرکت هایی مثل ال جی تولید می کنن ممکنه اس اس دی زوتاک رو هم یکی از شرکت های معتبر و با کیفیت برای زوتاک زده باشه اون هم فقط برای جور بودن جنس
من بیشتر دیدم که ایشون پاور کولر مستر رو پیشنهاد می دن و به جای بی احترامی به ایشون رفتم نگاه کردم و دیدم که پاورهای انتخابی ایشون جز بهترین ها در جهان است و فهمیدم که هنوز چیزهای زیادی است که بلد نیستم و عیب از ندونستن خودمهراهنمایی شما: در واقع باید مین گیگا رو بگیری اما در کنار اش یه اس اس دی زوتک یه مانیتور بنکیو یه کولر کولر متسر یه پاور گیگباایت یه کیس کولر مستر یه چاپگر اپسون هم بگیر، به سمت بقیه هم نرو، یا آتیش می گیره، یا گیگابایت خوبه!!
مطمئن باشید اگه کسی مادربرد ازراک هم بگیره و ایسوس و گیگابایت رو کنار بزاره حداقل 5 سال اون سیستم براش کار می کنه ولی این رو توجه داشته باشید هر کسی بر اساس تجربه کاریش سیستم پیشنهاد می ده مثلا این دوستی که شما ازش انتقاد می کنید آیا انقدر پول داره که تمام مادربرد ها و گرافیک ها و رم ها و ... رو بخره و آزمایش کنه و ببینه کدومشون بهتره پس چیزی که خودش امتحان کرده و جواب پس داده رو معرفی می کنه یعنی کاربر با خرید سیستم ایشون ضرر نمی کنه
جهت آگاهی شما لیست بهترین مادربردهای جهان آپدیت آوریل 2016 در سایت معتبر tomshardware
Best Motherboards 2016 - Intel And AMD Gaming Motherboards
شما در این لیست مادربرد ایسوس می بینی برادر
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 02-05-16 انجام شده است
|
|
سلام
یک شیطنتی در مقایسه این دو برند انجام شده حرف H-P
mr.db عزیز مطمئنا" مدل ایسوس بهتر هست چرا ? چون با هم مدل گیگابایت مقایسه نشده و ناعادلانه هست
رقیب ASUS H81PLUS مادربرد گیگابایت GA-H81-D3 هست که هم از لحاظ قیمت هم پورت VGA - LPT و تعداد PCI و PCI X1 با مدل ایسوس برابر هست
و اضافه بر اون فناوری بایوس دوگانه و برق 8 پین پردازنده و هیت سینک بالای پردازنده هم دارد
سری قبلی بحث نسخه های مختلف بود و باکس مادربرد الان بازی با حروف مادربرد گیگابایت
AMD>INTEL (02-05-16), mohammad- (03-05-16), Over_Cracker (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
جهت اطلاع شما!! یه نگاه به میزان رشد و فروش بنداز، مثلاً هر کسی می دونه که بهترین مادربورد X99 با ایسوسه (Rampage V Extreme)!! لیستی که شما دادی یه کم مشکوکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز اگه براتون نیازه که بدونین قدرت دست کدوم برند هست به فایل زیر یه نگاه بندازین
(بر حسب شغلی که بنده دارم باید یه سری آمار ها رو داشته باشم و فایل زیر آمار سایت Hwbot تا 3ماه پیشه!)
http://upload.sakhtafzar.com/uploads...B-share.zip---
---
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف در انجمن ها هم کمک به کاربران نهایی تا بحث فروش برای برندی خاص!!
بار ها شده تو فروم همسایه که بنده اونجا فعالم حتی ازراک هم پیشنهاد دادم!!
پس پیشنهاد و راهنمایی باید عادلانه باشه تا جهت دار!!
برای اثبات حرفم هم می تونین به همه تاپیک هایی که دوستمون AMD>INTEL راهنمایی کردن مراجعه کنید!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
جهت اطلاع شما!! یه نگاه به میزان رشد و فروش بنداز، مثلاً هر کسی می دونه که بهترین مادربورد X99 با ایسوسه (Rampage V Extreme)!! لیستی که شما دادی یه کم مشکوکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز اگه براتون نیازه که بدونین قدرت دست کدوم برند هست به فایل زیر یه نگاه بندازین
(بر حسب شغلی که بنده دارم باید یه سری آمار ها رو داشته باشم و فایل زیر آمار سایت Hwbot تا 3ماه پیشه!)
http://upload.sakhtafzar.com/uploads/62d8Hwbot-org-MB-share.zip---
---
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان، وقتی کاربری میاد و دقیقاً روی دو مدل خاص و کاملاً مشخص راهنمایی می خواد لابد مباحثی مثل مناقصه یا خرید در تعداد زیاد براش مطرحه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف در انجمن ها هم کمک به کاربران نهایی تا بحث فروش برای برندی خاص!!
بار ها شده تو فروم همسایه که بنده اونجا فعالم حتی ازراک هم پیشنهاد دادم!!
پس پیشنهاد و راهنمایی باید عادلانه باشه تا جهت دار!!
برای اثبات حرفم هم می تونین به همه تاپیک هایی که دوستمون AMD>INTEL راهنمایی کردن مراجعه کنید!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just DO IT
خبات کریمی (03-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks