اگر قصد استفاده از گرافیک آنبرد دارید . مدل گیگابایت GA H81M-S2PV مورد مناسب تری هست . از این برد شاید بالای 50-60 عدد برای جاهای مختلف بستم . راضی بودم با پردازنده
COREI3 4160-4170
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H81M-S2PV (rev. 1.0)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من تا حدی در زمینه مادربوردها مبتدی هستم. برای کارهای اداری و روزمره دنبال مادربوردی میگشتم که بتونه توی ادارجات کارها رو راه بندازه. دو سری مادربورد از دو برند مختلف به من معرفی کردن:
- ASUS H81-PLUS
- GIGABYTE P81-D3
اگر لطف کنین یه مقایسه کوچیک بین این دو برای من بزارین که بتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو تهیه کنم.
راستی از لحاظ قیمتی هم در نظر داشته باشین که اگه تعداد بالا خواستم مشکلی نداشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اگر قصد استفاده از گرافیک آنبرد دارید . مدل گیگابایت GA H81M-S2PV مورد مناسب تری هست . از این برد شاید بالای 50-60 عدد برای جاهای مختلف بستم . راضی بودم با پردازنده
COREI3 4160-4170
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H81M-S2PV (rev. 1.0)
Aaron Swartz (30-04-16), Rezasam1 (02-05-16), S T R Y K E R (30-04-16), Saeid.smxo (16-05-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی عاشق نحوه راهنماییتونم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من!شما عاشق گیگابایت!
شما خود گیگابایت!!
اصلاً شما همه کاره آواژنگ!!
طرف میاد می پرسه SSD چی بخرم، شما می گین Zotac!!
عزیزم دست از فن بازی بردار!!
---
ببخشید که یکم داغ کردم استارتر عزیز
در انتخاب بین این دو مدلی که شما مد نظر دارید مدل ایسوس پیشنهاد می شه
هم قیمتش مناسبه، هم می تونین با خروجی گرافیک مجتمعش تصویر بگیرید.
از لحاظ کیفیتی ایسوس همه راهکارهای سری تجاری خودش رو در این مدل پیاده سازی کرده.
این مدلی رو هم که ایشون پیشنهاد دادن یه پورت LPT کمتر داره و هم PCIeو PCI
باز اگر سوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----
پ. ن: دوست من، یا راهنمایی کن یه جهت دار راهنمایی نکن!! :|
آخرین ویرایش توسط Mr. DB! در تاریخ 30-04-16 انجام شده است
Just DO IT
Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16), nima_hl (30-04-16), S T R Y K E R (30-04-16), خبات کریمی (30-04-16)
کاربر شهرسختافزار
فک کنم وسط جنگ وارد شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک مجتمع منظورتون همون آنبورده دیگه؟
PCI و PCIe کجاها به دردم میخوره برای سیستم های اداری؟
Aaron Swartz (30-04-16)
کاربر شهرسختافزار
بله، همون آنبردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S T R Y K E R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCI برای نصب تجهیزات اضافی مثل کارت شبکه و ... به کار میاد.
Just DO IT
Aliover (01-05-16)
شما نظرتون را اعلام کنید .اما در مورد ssd zotac باید به حضور شما اعلام کنم گارانتی آواژنگ نیست . فکر میکنم شرکن عقیق وارد و گارانتی میکنه به خاطر قیمت متاسبش پیشنهاد کردم. من از تجربه کاریم با مدلی که معرفی کردم صحبت کردم . کمی خویشتندار باشید و به جای عصبانیت بی مورد . پیشنهاد خودتون را ارائه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-04-16), Rezasam1 (02-05-16), salpc (30-04-16), STUXNET (01-05-16)
|
|
درود
بین دو مدلی که ذکر کردید، H81-plus ایسوس بایوس بهتر و آسان تر و قابلیت پشتیبانی از گرافیک مجتمع داره که برای کاربری اداری و روزمره شمارو از تهیه کارت گرافیک بی نیاز میکنه.
Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16), Mr. DB! (30-04-16)
کاربر شهرسختافزار
تو همه راهنماییاتون شما جهت رو به سمت محصولات آواژنگ!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارتون اصلاً درست نیست!!
مدل راهماییتون اینه:
یوزر: سلام، من یه پی سی واسه کارای روزمره می خوام، برندش هم ترجیحاً X (هرچی جز گیگابایت)
راهنمایی شما: در واقع باید مین گیگا رو بگیری اما در کنار اش یه اس اس دی زوتک یه مانیتور بنکیو یه کولر کولر متسر یه پاور گیگباایت یه کیس کولر مستر یه چاپگر اپسون هم بگیر، به سمت بقیه هم نرو، یا آتیش می گیره، یا گیگابایت خوبه!!
بس کن دوست من... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just DO IT
Aliover (01-05-16)
پست قبلی من رو بخونید . ssd zotac گارانتی عقیق هست . دلیل پیشنهاد قیمت مناسب 200 تومنی این برند بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرینتر اپسون من تا به حال پیشنهاد ندادم . مونیتور هم اکثرا سامسونگ پیشنهاد میکنم .
شما هم نظرتون و پیشنهادتون را اعلام کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16), Rezasam1 (02-05-16)
کاربر شهرسختافزار
ای باو... یکم خویشتن دار باشید دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان بابت راهنماییتون دستتون درد نکنه... پس به نظر شما ایسوس بهتره دیگه؟
ینی چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ قیمتی بهتره دیگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-04-16), Aliover (01-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks