مدل M4A77TD که ظاهرا قیمت نجومی داره...
کاربر شهرسختافزار
مدل M4A77TD که ظاهرا قیمت نجومی داره...
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقای kakihot فقط این به کارم میاد :
M3A770DE
البته اگه قیمتش ...قیمت این چند هست؟
به 3 اسلات نیاز دارم و یکی هم بود از ایسوس که از قیافه پر ابهتش معلومه خیلی گرونه.
آخرین ویرایش توسط farzad1362 در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
MicroSystem (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
فعلا تا الان اینارو پیدا کردم که DDR3 باشن...البته فقط یکیش رو میخوام ولی برای این میگم که اگه گیر نیاوردم...
چون حوصله ندارم هر روز برم بگردم..در شهر ما فقط یک جا هست که مرکز خرید قطعات هست...اگه اونجا چیزی رو پیدا نکنم دیگه محاله پیدا کنم.
msi 770-C45
msi 770-C35
asrock M3A770DE
biostar A770E3
بیچاره این بایواستار..تا الان فقط همین رو تولید کرده.
از این ها کدوم بهتره؟یا همشون یه آشغالن؟
MicroSystem (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
ترسم از آپدیت تا حد زیادی کم شد...فقط فکر یه مادربوردم و یک سی پی یو خوب
لینک زیر هم برای امثال من بد نیست :
http://www.msi.com/index.php?func=te...&express_no=81
کاربر شهرسختافزار
از این سی پی یو ها کدوم بهترن؟فنوم ها یا اتلون ها؟اگر در محدوده 100 تا 140 چیز دیگه ای هست بگین لطفا
Phenom x3 710
Phenom x4 810
athlon x4 630
البته فکر کنم دومی از همه بهتر باشه...ولی کلا فنوم ها بهترن با اتلون ها؟
تر جیح میدم به قیمت 100 تومن نزدیک تر باشه تا 140
710 و 720 خیلی کم توی بازار پیدا میشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
810 هم اگر پیدا بشه قیمتش حدود 150 باید باشه
اتلون و فنوم تفاوتشون در کش L3 هستش ، سری اتلون کش L3 نداره ولی سری فنوم بسته به مدل 4 یا 6 مگ داره
توی یک سری از کارها مثل فتوشاپ این کش به کار میان ولی تفاوت خیلی چشمگیر نیست
سری 630 از 620 فقط کلاکش یکم بیشتره که اگر 620 بخری توی ستاپ به راحتی میتونی اون کلاک رو زیاد کنی ، پیشنهاد میدم همون 620 رو بگیری قیمتش دیروز ۱۰۷ بود
farzad1362 (12-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستی که گفتی از اصفهان هستی....اگه تاپیک رو خوندی لطفا آدرس نمایندگی ازراک رو بده و شماره تلفنش.
ممکن هست نیاز پیدا کنم.
از همه ممنونم که از اول تاپیک به من کمک های زیادی کردن.امیدوارم اگر کسی دلخور شده به بزرگی خودش ببخشه.برای امشب بسه...دارم از خواب میمیرم.
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد همشهری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیب کامپیوتر-شماره تماس:03116631968 . ادرس:میر-مجتمع پگاه-طبقه دوم
البته نمایندگی ازراک هستش ولی مغازش خالیه! باید بری سفارش بدی تا از تهرون بیارند! تنها جایی هم که می تونی ازراک پیدا کنی همینجاست.جدیدا هم یه خورده گرون شده!
پیشنهاد میکنم علاوه بر طالقانی که حتمی میری توی این مجتمع پگاه هم یکسری بزنی.البته توی طالقانی اسم از ازراک نیار که چپ و راست تیکه می ندازند.اصلا طرف تا حالا مادربوردو ندیده میگه اشغاله! میگم می تونی جور کنی من جنس اشغال می خوام .بعد به 4 تا 5 جا زنگ میزنه میگه این مدل اصلا توی اصفهان(در بعضی مواقع هم میگن ایران!) نیست!
توی مجتمع پگاه اطلاعاتشون بالاتره و همشون روی مارکهای خاص تعصب ندارند ولی قیمتشون از طالقانی گاهی بیشتره.کلا برای اطلاعات عمومیت خوبه.
توی طالقانی مورد دیگه ای هم که وجود داره قیمت میگیری بگو همین الان این مدلو داری یا نه؟بیشترشون حرف مفت میزنند!
برای خرید حتمی شنبه یا یکشنبه برو که جنس توی بازار باشه.
پی نوشت:
من X4 810 , X3 720 در بازار اصفهان پیدا نکردم ولی یه مورد یه نفر توی مجتمع پگاه بود که میگفت X4 640 داشته(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) که می گفت تموم کرده برو شنبه بیا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.
farzad1362 (12-11-09), kakihot (12-11-09), MicroSystem (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام.ازت ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به همین خاطر تا الان 4 تا مادربورد انتخاب کردم...چون به تجربه میدونم که در شهر ما هیچ چیزی پیدا نمیشه...
حتی برای کارت گرافیک هم 3 مدل در ذهن دارم..
من وقتی میگم اینجا با تهران فرق داره دوستان منظورم رو نمی فهمند.از الان میدونم که با مشکلات زیادی مواجه میشم.قبلا هم گفتم که یه مشت گ...جمع شدن جنس میفروشن.
اتفاقا من هم میخوام برم طالقانی...چون از اونجا ارزونتر فکر نکنم جایی بشه جنس خرید...
در مورد مودم یو اس بی : این مودم برای دیال آپ هست؟راستش رو بگم هنوز نه دیده بودم نه شنیده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم یو اس بی فکر کنم ارزونتر از مودم اکسترنال دربیاد
farzad1362 (12-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks