نه عزیزم
بحث سره اینه که دوستان می خوان شما را به راه راست هدایتتون کنه ولی شما هیچ منطقی حالیتون نمیشه.
گفتی AMD داغ میکنه همه گفتند 6 ساله از این خبرا نیست.
گفتی با مادربوردت ناسازگاره همه گفتند به احتمال زیاد سازگاره و فوقش بایوس رو آپدیت میکنید.
گفتی بلد نیستنم آپدیت کنم همه گفتند بده بیرون حدااکثر 20 تومان میگیرند ازت.(از من توی همین شهر با نصب ویندوز 20 تومان گرفت.خبری هم از 150 نیست.گرونترین قیمتی که دیدم یک بی انصاف بود که 40 تومان میگرفت!)
گفتی می ترسم بسوزه گفتم گارانتی داره.
حالا خودت بگو ببینم کی بی منطقه؟

در ضمن من یه خیابان کسری میشناسم طرفه بزرگمهر.همونو میگی حالا بگو ببینم اونجا چه خبره؟خونتونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جالبی شما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پسر بچه...من اگه میخواستم بدم بیرون که نمی اومدم قطعه انتخاب کنم.مثل تو میرفتم میگفتم سیستم میخوام....
2 روز بعدش هم میرفتم تحویل میگرفتم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منطق کسی نداره که همینطوری مسائل رو نادیده میگیره و میگه حالا ببینیم چی میشه....

من آدمی نیستم که عین تو پول یامفت بدم به این مغازه دارها.....

بحث داغ کردن و اینها مال خیلی وقت پیش بوده و من نظر دوستان رو قبول کردم.....

من آدمی نیستم که کیس رو توی مغازه بخوابونم....

مثل بعضی ها نیستم که تا وینذورشون بالا نمی یاد کیس به دست میبرن مغازه....

فرق من با امثال شما اینه....

من به هیچ گ.....تعصب ندارم. نه به اینتل....نه به اون یکی دیگه....

پس این بحث های بیخود رو بریزید دور.......
ولی این مشکلی هست که به خاطر تولید سی پی یو های جدید به وجود اومده...نه عیب

امیدوارم باز حرف های 100 تا یه غاز نزنی....

بعدش هم....تو سنت خیلی پائین هست که میگی نمایندگی....

نمایندگی به هیچ دردی نمیخوره....برای هیچ وسیله ای....
نمایندگی خیلی لطف کنه برات....باز ازت پول میگیره.......

ما ملت به خاطر همین سادگیمون هست که اینطوری هستتیم....

یکی دیگه میاد میگه این دلش با فلانه.........

من با دیال آپ دیشب از ساعت 2 تا 6 صبح تمام سایت ها رو برای مادربورد زیرو رو کردم.....
با این اینترنتی که بعذ از 13 آبان.....مغلوم نیست چه کار کردن که یک صفحه به باز لود میشه...

پس به جای این که بگید ببر فلان جا....چی بخر ....اینتل بخر...

اینو که هر گ...میدونه.....این آسون ترین راه هست....

تو خودت اگه بلد بودی که نمیدادی بیرون عزیزم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....من میخوام خودم یاد بگیرم...

چون یک آدم بی سواد و بچه نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

4 سال دانشگاه رفتم برای این روزها....بدم بیرون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در ضمن جواب اون رو اشتباه دادی....نه عزیزم اونجا نیست....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ونجا و نه هیچ جای دیگه ای هم خبری نیست...هر جا بری خر داغ میزنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید