MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظرم من مشکل از خود شماست شما معایب AMD رو در کنار مزایای Intel میبینید.غافل از اینکه نه معایبی وجود داره نه مزایایی.حالا شما صد تا جدول و بنچمارک هم ببینید که نشون بده این x4 620 حتی از پردازنده اینتلی که 70 تومان هم گرونتره بهتره. بازم برای شما افاقه نمیکنه!
من یک سیستم سفارش دادم با همین x4 620 و مادربورد ازراک(M3A785GMH).که امروز اماده شده و ویندوز هم روش نصب کرده فقط چون کار دارم فردا میرم بگیرمش.
اولا اگر بایوس مشکل داشت که نمی تونست سیستمو ببنده.
دوما منم اصفهانم و این مادربوردو از نمایندگیش گرفتم گارنتیم داره.اگه سوخت فدای سرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوما اینجا اگر ده هم باشه و نمایندگی وجود نداشته باشه(که داره!!!!!) می تونی اگر نیاز شد یه گاری بگیری بری تهرون .
با این حال اگر دلت به AMD نیست بهتره یک سیستم اینتل ورداری با کارایی کمتر و قیمت بیشتر که فرداش هم خواستی ارتقا بدی مجبور بشی کل سیستمو عوض کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا اینکه سر کیسه رو شل کنی و حداقل یک سیستم اینتل بر پایه Corei5 ببیندی.
MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
بعدش هم ببخشید اینو یادم رفت...بعضی هاتون مطمئن هستید که قصد کمک دارین؟
شماها که اینقدر ادعاتون میشه....چند بار گفتم چند مدل مادربورد معرفی کنید....
اگه میگتم برای اینتل معرفی کنید راحت 100 تا مدل میگفتین...ولی قشنگ معلومه که با این همه ادعا شما هم تسلطتون روی اینتل خیلی بیشتره.....
گفتم چند تا سی پی یو بین 100 تا 140 معرفی کنید...کردین؟من خودم همه سی پی یو هارو دیدم ولی میخواستم ببینم شما چه نظری دارین....ولی خوب....
قصد کمک نیست فقص قصد فخر فروشی و تاپیک و پست زدن من هست..
MicroSystem (11-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حات خوبه عزیزم؟صبحت بخیر....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا تو میدونی حرف سر چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو که میگی اصفهانی بگو ببینم خیابان کسری کجا هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو پائین بزار کارمون رو بکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث ما سر این هست که دوستان انتظار دارن کسی اینجا حرفی نزنه و هر چی میگن بگم باشه بدون منطق...
برای تو اینو میگم :
زبان بریده نشسته در کناری صمم بکم...........به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان من سیستم رو خریدم و سر هم کردم ولی سی پی یو رو درست شناسایی نمیکنه....
لطفا بگید چه طوری حالا آپدیتش کنم؟
من نمیتونم همین طوری الکی برم پولمو رو بریزم توی جوب....چون پول تو جیبی مثل بعضی هاتون نمی گیرم.
MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
من رفتم به جای جدل کردن...اگه واقعا قصد کمک دارید کمک کنید...وگر نه که بگید دیگه پست نزنم..
MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
چي خريدي بالاخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث سره اینه که دوستان می خوان شما را به راه راست هدایتتون کنه ولی شما هیچ منطقی حالیتون نمیشه.
گفتی AMD داغ میکنه همه گفتند 6 ساله از این خبرا نیست.
گفتی با مادربوردت ناسازگاره همه گفتند به احتمال زیاد سازگاره و فوقش بایوس رو آپدیت میکنید.
گفتی بلد نیستنم آپدیت کنم همه گفتند بده بیرون حدااکثر 20 تومان میگیرند ازت.(از من توی همین شهر با نصب ویندوز 20 تومان گرفت.خبری هم از 150 نیست.گرونترین قیمتی که دیدم یک بی انصاف بود که 40 تومان میگرفت!)
گفتی می ترسم بسوزه گفتم گارانتی داره.
حالا خودت بگو ببینم کی بی منطقه؟
در ضمن من یه خیابان کسری میشناسم طرفه بزرگمهر.همونو میگی حالا بگو ببینم اونجا چه خبره؟خونتونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر سیستمی از یک برنامه خاص خودش استفاده میکنه شما بفرمایید چه مادربردی خریدید و سیستمتان چی هست در ان صورت است که امکان ارایه راه حل مناسب برای Update کردن بیوس وجود دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن سیستم جدید مبارک باشد
در مورد داغ کردن پردازنده نه دیگر پردازنده های AMD داغتر از اینتل نیستند و حتی در سیستم های ضعیفتر خنک تر از پردازنده مشابه اینتل هم عمل میکنند . ولی پردازنده های اینتل تحمل بالاتری نسبت به داغ شدن دارند
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی جالبی شما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسر بچه...من اگه میخواستم بدم بیرون که نمی اومدم قطعه انتخاب کنم.مثل تو میرفتم میگفتم سیستم میخوام....
2 روز بعدش هم میرفتم تحویل میگرفتم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منطق کسی نداره که همینطوری مسائل رو نادیده میگیره و میگه حالا ببینیم چی میشه....
من آدمی نیستم که عین تو پول یامفت بدم به این مغازه دارها.....
بحث داغ کردن و اینها مال خیلی وقت پیش بوده و من نظر دوستان رو قبول کردم.....
من آدمی نیستم که کیس رو توی مغازه بخوابونم....
مثل بعضی ها نیستم که تا وینذورشون بالا نمی یاد کیس به دست میبرن مغازه....
فرق من با امثال شما اینه....
من به هیچ گ.....تعصب ندارم. نه به اینتل....نه به اون یکی دیگه....
پس این بحث های بیخود رو بریزید دور.......
ولی این مشکلی هست که به خاطر تولید سی پی یو های جدید به وجود اومده...نه عیب
امیدوارم باز حرف های 100 تا یه غاز نزنی....
بعدش هم....تو سنت خیلی پائین هست که میگی نمایندگی....
نمایندگی به هیچ دردی نمیخوره....برای هیچ وسیله ای....
نمایندگی خیلی لطف کنه برات....باز ازت پول میگیره.......
ما ملت به خاطر همین سادگیمون هست که اینطوری هستتیم....
یکی دیگه میاد میگه این دلش با فلانه.........
من با دیال آپ دیشب از ساعت 2 تا 6 صبح تمام سایت ها رو برای مادربورد زیرو رو کردم.....
با این اینترنتی که بعذ از 13 آبان.....مغلوم نیست چه کار کردن که یک صفحه به باز لود میشه...
پس به جای این که بگید ببر فلان جا....چی بخر ....اینتل بخر...
اینو که هر گ...میدونه.....این آسون ترین راه هست....
تو خودت اگه بلد بودی که نمیدادی بیرون عزیزم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....من میخوام خودم یاد بگیرم...
چون یک آدم بی سواد و بچه نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 سال دانشگاه رفتم برای این روزها....بدم بیرون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن جواب اون رو اشتباه دادی....نه عزیزم اونجا نیست....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ونجا و نه هیچ جای دیگه ای هم خبری نیست...هر جا بری خر داغ میزنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم...من بحثی سر داغ کردن ندارم که.....
متاسفانه یکی اومده و ندانسته پریده وسط اینجا.....و تاپیک رو به هم ریخته......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks