کارت گرافیک من PCI-Express 2.0 ایا با این مین هیچ افت کیفیتی نداره چون PCI Express 1.1 هست
کارت گرافیک من PCI-Express 2.0 ایا با این مین هیچ افت کیفیتی نداره چون PCI Express 1.1 هست
|
CrossFire فرقی نمی کنه کارت چی باشه (البته شکاف CF رو که باید داشته باشه) ولی SLI اینطوری نیست.
کسی می دونه معنی EPU چی میشه؟Asus P5K/EPU
دوست عزیز بینام E2180 بگیر مثل اب خوردن میاد رو 3GHZ
MB هم Asus p5K خیلی خوبه قیمتشم داره به دلیل P5Q میاد پایین..
راستی PCB که دوست عزیزمون گفتند مخفف:
Printed Circuit Board
هست یعنی تخته مدار چاپی
برای اطلاعات بیشتر بهت گفتم.
موفق باشید....
bynam (29-07-08)
وقتی که حجم Texture ها بالا بره چراکارت گرافیک من PCI-Express 2.0 ایا با این مین هیچ افت کیفیتی نداره چون PCI Express 1.1 هست
مثلا تو بازی Crysis اگه Resolution رو ببری بالا یه کم هنگ های 1 ثانیه ای پیدا می کنه.
در غیر اینصورت اصلا تاثیری تو FPS ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bynam (29-07-08)
Energy Processing Unitکسی می دونه معنی EPU چی میشه؟
کارش هم که احتمالا میدونید بهینه سازی مصرف برق سیستم هست
MasterLan (02-08-08), Overclocker (01-08-08)
الان تقریبا تمام مادربورد های ایسوس اینو دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یک مین اززان که PCI-Express 2.0 داشته باشه چیه
bynam (29-07-08), Overclocker (01-08-08)
قیمتش چنده ایا کراس فایر هست وارزش داره برای 4850 از اینا بخرم در ضمن رم dual channel دو تا یک مدل بگیرم کافیه یا باید حتما یک پگ یاشند نصبشون ترتیب خاصی داره یانه
متاسفانه CF نیست. اگه میخوای P5Q-E رو باید بگیری 190 هزار
اگه Gamer هستی 100% دارهارزش داره برای 4850 از اینا بخر
2 تا یه مدل باشه کافیه.م در ضمن رم dual channel دو تا یک مدل بگیرم کافیه یا باید حتما یک پگ یاشند نصبشون ترتیب خاصی داره یانه
البته 2 مدل متفاوت هم میشه ولی امکان داره با هم Match نشن
پیشنهادم بهت OCZ 2 Gig 800MHZ platinum
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks