کدام یک از این دو تا بهتر است Main board GIGABYTE-GA-EP31- یاBiostar Mainboard P35D2-A7
کدام یک از این دو تا بهتر است Main board GIGABYTE-GA-EP31- یاBiostar Mainboard P35D2-A7
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشخصات این 2 تا را ندیدم ولی به نظر من بایو استار بهتره چون از چیپ P35 استفاده کرده ولی اون یکی از P31
پس نتیجه میشه گرفت که مادربردی که از چیپ P31 بهره میبره ضعیف تر از مادربردی هست که از P35 بهره برده !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bynam (27-07-08)
bynam (27-07-08)
Main board GIGABYTE-GA-EP31.......86 Biostar Mainboard P35D2-A7.....88برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد Biostar که گفتید کاملا بر اون مدل از گیگا برتری داره شک نکنید ممکنه نامش تو ایران برای بعضی ها نا آشنا باشد ولی مادربوردهای خیلی خوبی میزنه
bynam (27-07-08), Overclocker (27-07-08)
شما دقیقا چقدر میتونین برای مین خرج کنین ؟
|
هزینه رو بگید شاید بهتر براتون پیدا بشه
Mer30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه من با خرید گرافیک 4850 محدود شد باید سی پی یو E4600 بردارم یا 2180 در مورد مین هم زیر 100 تومان نظرتان چیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks