آقا امید کاری کردیم ناراحت شدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورو قراره همراه با سی پی یو عوض کنم. یه b700 می خوام بگیرم. الآن فعلاً می خوام با همین سر کنم. اینم لپ مطلب.
فعلاً داره خوب کار می کنه و تو بازی که نیاز داشتم لگش از بین رفته فقط هارد داغ میکنه لگ میندازه. مثلاً داشتم e.t armies بازی ایرانی رو بازی می کردم که بعضی جاهاش لگ می زد که معمولاً اون جاهاش هارد داغ بود.
مشکل من از همون اول هاردش بود.
اگه پیشنهادی دارین بفرمایین. از صحبت کردن با شما سیر نمی شویم.....................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه هم گفتم یک میلیون و 100 برای ارتقا سیستم دارم.
حالا دیگه هرچی صلاح می دونین.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 14-07-16 انجام شده است
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
آقا امید کاری کردیم ناراحت شدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورو قراره همراه با سی پی یو عوض کنم. یه b700 می خوام بگیرم. الآن فعلاً می خوام با همین سر کنم. اینم لپ مطلب.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
|
توضیح دادم خدمتت . با این بودجه توضیح دادم بهترین انتخاب ها چیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-07-16), TechRadar (14-07-16)
باشه. خیلی متشکرم بایت توضیحات مفید و ارزشمند شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks