سلام خدمت همگی. مشخصات سیستم من:
amd fx 4130
gtx 760
psu 650 watt
8gb ram 1600
1tb hitachi
asus m5-a97 evo r2.0
1- من یک تومن بودجه دارم. بهتره کدوم قطعات رو تغییر بدم؟(100 تومن بالابزنه مشکلی نیست)
2- ممنون میشم قطعات پیشنهادی رو بفرمایین.
سلام خدمت همگی. مشخصات سیستم من:
amd fx 4130
gtx 760
psu 650 watt
8gb ram 1600
1tb hitachi
asus m5-a97 evo r2.0
1- من یک تومن بودجه دارم. بهتره کدوم قطعات رو تغییر بدم؟(100 تومن بالابزنه مشکلی نیست)
2- ممنون میشم قطعات پیشنهادی رو بفرمایین.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
|
Aaron Swartz (14-07-16), DOOM999 (14-07-16)
خیلی ممنون آقا امید.
آیا این پردازنده می تونه قدرت کارت گرافیک کنونی gtx 760 رو افزایش بده یا نه؟
آیا سیستم من در کار های روزانه سر بلند بیرون میاد؟
ودر آخر اگر پاور باید تعویض بشه بفرمایین.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
بله جوابگوست . مجله های کامپیوتر رو خارجی رو ببینید با همین پردازنده fx 8320 سیستم های خوش قیمت گیمینگ زیادی Offer دادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورت رو نمیدونم در چه وضعیتی هست . اگر آکبند میخریدی مشخص میشد .
Aaron Swartz (14-07-16)
باز هم ممنون.
فقط منظورتون رو از " پاورت در چه وضعیتی هست" کلاً نگرفتم. البته قصد تعویضش رو دارم. فقط اگه پاور عمری باشه خوبه. چون زیاد اهل زود به زود تعویض کردن قطعات نیستم.
اگه پیشنهادی دارین بفرمایین. ما همیشه منتظر یاری شما هستیم..............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورهای کارکرده باید تست دقیق زیر load بشند . تا مشخض بشه وضعیت سلامتشون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-07-16)
|
|
اگه نرم افزاری برای تست هست بگین دانلود کنم اسکرین شات بذارم. ممنون میشم معرفی کنین.
با نرم افزار نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-07-16)
آقا امید تست load چی هست و چی کار کنم برای تست گرفتن؟
آموزش تست پاور با مولتی متربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks