دروود بر محسن گرامی و علی...
قیمت این سی پی یو Q6600 چند هست؟و یک سوال دیگه،چیپست p35 چطوره؟آیای جدیدتر و بهتر از اون هم اومده؟سپاس
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
Q6600 هم اکنون 195 مایشه که اگر بصورت بدون فن و باکسش پیدا کنی شاید بتونی 160 بگیری من اون موقعه که 250 بود اینجوری گرفتم 190!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
4 هسته ای بهترهبه نظر دوستان الان براي خريد پردازنده (intel) دو هسته اي بهتره يا 4؟(به طوري كه تا 4 سال آينده آپگريد نكني)
جدیدتر P45 هست.قیمت این سی پی یو Q6600 چند هست؟و یک سوال دیگه،چیپست p35 چطوره؟آیای جدیدتر و بهتر از اون هم اومده؟سپاس
Q6600.............235000
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
گرین و AcBel پاورهای بسیار خوبی هستن اما به نظر میرسه مقایسه دو پاور مثل Green و perfect کار درستی نباشه چون با هم خیلی متفاوت هستن (از نظر کیفیت!)
شما با گرین مشکلی داشتین تا حالا؟
اما در مورد سیستم:
اگر میخواین مادریردتون حتما از Pci-E 2.0 پشتیبانی کنه به نظر من سری P5Q براتون مناسبه اما باید بودجه بیشتری اختصاص بدین.
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Overclocker (03-08-08)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوست من از رهنماییتون ولی من یه بار بخاطر همین گرین یه مادر برد انداختم دور واسه همین میترسم گریین بخرم
من رو ای ام دی نظرم یه m3a asus هست که همین سی ÷ی یو خودم رو میندازم روش ولی چون نسبت به بقیه بردا اطلاعاتی ندارم نمیتونم نظر بدم ممنون میشم یه مقایسه بکنید و نسبت به قیمت و کیفیت یه مین برد و سی ÷ی یو مناسب بهم بگید که همین میزان مصرف رو روسیستمم داشته باشه چون الان ÷اورم 20 وات بالاتر از سیستممه
بهرحال ممنونم از لطفتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه چند تا مین وسی ÷ی یو رو از چند تا کم÷انب خوب با قیمت بگید ممنون میشن هم واسه ای ام دی هم اینتل
|
|
کاربر شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
محدوده قیمت؟؟؟؟اگه چند تا مین وسی ÷ی یو رو از چند تا کم÷انب خوب با قیمت بگید ممنون میشن هم واسه ای ام دی هم اینتل
اونایی که با Q شروع میشن یعنی QUAD میشه چهار هسته ایدوستان این سی پی یو Q6600 چهار هسته ای هست؟و سری E از اینتل 2 هسته ای؟
اونایی که با E شروع میشن دو هسته ای هستند.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (04-08-08)
کاربر شهرسختافزار
آیا از نظر قدرت،دو هسته ایهای اینتل از سری Athlon XP ای ام دی قوی تر هستند؟سوکت مورد استفاده این سی پی یو ها چقدر در قدرت(سرعت)پردازنده موثر هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین 150
cpu 100
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks