Q6600 هم اکنون 195 مایشه که اگر بصورت بدون فن و باکسش پیدا کنی شاید بتونی 160 بگیری من اون موقعه که 250 بود اینجوری گرفتم 190!نقل قول:
Printable View
Q6600 هم اکنون 195 مایشه که اگر بصورت بدون فن و باکسش پیدا کنی شاید بتونی 160 بگیری من اون موقعه که 250 بود اینجوری گرفتم 190!نقل قول:
گرین و AcBel پاورهای بسیار خوبی هستن اما به نظر میرسه مقایسه دو پاور مثل Green و perfect کار درستی نباشه چون با هم خیلی متفاوت هستن (از نظر کیفیت!)
شما با گرین مشکلی داشتین تا حالا؟
اما در مورد سیستم:
اگر میخواین مادریردتون حتما از Pci-E 2.0 پشتیبانی کنه به نظر من سری P5Q براتون مناسبه اما باید بودجه بیشتری اختصاص بدین.
با تشکر
سلامنقل قول:
ممنون دوست من از رهنماییتون ولی من یه بار بخاطر همین گرین یه مادر برد انداختم دور واسه همین میترسم گریین بخرم
من رو ای ام دی نظرم یه m3a asus هست که همین سی ÷ی یو خودم رو میندازم روش ولی چون نسبت به بقیه بردا اطلاعاتی ندارم نمیتونم نظر بدم ممنون میشم یه مقایسه بکنید و نسبت به قیمت و کیفیت یه مین برد و سی ÷ی یو مناسب بهم بگید که همین میزان مصرف رو روسیستمم داشته باشه چون الان ÷اورم 20 وات بالاتر از سیستممه
بهرحال ممنونم از لطفتون:give_rose::1. (5):
اگه چند تا مین وسی ÷ی یو رو از چند تا کم÷انب خوب با قیمت بگید ممنون میشن هم واسه ای ام دی هم اینتل
با دروود
دوستان این سی پی یو Q6600 چهار هسته ای هست؟و سری E از اینتل 2 هسته ای؟
محدوده قیمت؟؟؟؟نقل قول:
اگه چند تا مین وسی ÷ی یو رو از چند تا کم÷انب خوب با قیمت بگید ممنون میشن هم واسه ای ام دی هم اینتل
اونایی که با Q شروع میشن یعنی QUAD میشه چهار هسته اینقل قول:
دوستان این سی پی یو Q6600 چهار هسته ای هست؟و سری E از اینتل 2 هسته ای؟
اونایی که با E شروع میشن دو هسته ای هستند.
با تشکر:11():
مین 150
cpu 100
راستشو بخوای به خاطر کل کل قبلی اصلا دوست ندارم جوابتو بدم ولی
چون هدفم کمک کردن هست میگم بهتون:
بدون تعصب و شک بهترین Main میتونه:
Asus P5Q .................155000
باشه که از چیپست P45 استفاده می کنه.
متاسفانه CF نداره.اگه لازمته بگو تا مدل دیگه پیشنهاد بدم.
CPU هم که باید Intel باشه:
E4600...........................115000
میتونه خوب باشه.
با تشکر:11():
شرکت انفورماتیک گستر یک برد بایوستار آورده که واقعا عای هست چیپش nfore 750a sli هست . برد خوبی هست .
از دوستان کسی تو بازار مادربورد ga-ep45-ds3l رو دیده یعنی موجد میباشد.