پاسخ: راهنمایی در مورد خرید مین و سی پی یو
نقل قول:
حاجی دمت گرم ولی من میگم فرق چیپ انویدیا با اینتل چیه سما چیپ های 570 و 770 رو میگید!!!!
ولی ممنون که وقت رو میذاری جواب بدی:lol:
اشتراكم داره تموم ميشه ديگه نمي تونم جوابتو بدم:1. (38):
تو گوگل بنويس:
nVidia Chipest 770 and 570 Compare
كارت راه ميفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
دوستان پردازنده e8400با مادربرد asus p5q براي سيستم خانگي چطوره؟
نقل قول:
سلام
دوستان پردازنده e8400با مادربرد asus p5q براي سيستم خانگي چطوره؟
حرف نداره !:wink::great:
سلام
به نظر شما براي سيستم خانگي زياد نيست؟
به نظرهم الان يه سيستم معمولي جور كنم تا وقتي كه قيمتها كه شكسته شد(بدليل آمدن نسل جديد)اون موقع سيستم خوب بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:merci:
نقل قول:
سلام
به نظرهم الان يه سيستم معمولي جور كنم تا وقتي كه قيمتها كه شكسته شد(بدليل آمدن نسل جديد)اون موقع سيستم خوب بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهت قول ميدم اگه بموني سيستم گيرت نمياد آخه روز بروز قطعات جديد توليد ميشه.:cool:
E8400 يا E8200 هم براي سيستم هاي خانگي عاليه و قيمت ها هم فك نكنم بيشتر پايين بياد:yes:
سپاس:11():
نقل قول:
سلام
اگر بخوای صبر کنی همیشه یک قطعه جدید میاد و دوباره میگی این بهتره هی صبر میکنی که ..... خلاصه
بعد سرت بی کلاه میمونه بعد خودت میفهمی که هیچی که گیرت نیامده سیستم هم نداشتی اون چند وقت ! 1 سال ! 2 سال !
به نظر من همون E8400 یا E8200 انتخاب خوبی هست ولی چون قیمت 8200 با 8400 کم اختلاف داره پس همون 8400 به صرفه تره چون نسبت به پول کاراییش بیشتره از 8200 !!!
:give_rose:
نقل قول:
خوب معلومه اینتل ! Q6600 یکی از بهترین CPU های 4 هسته ای هست که قیمت خوبی هم داره اگر اورش کنی که کل CPU های AMD را در مینورده !!!! منزورم از بهترین CPU 4 هسته اینه که در اون قیمت بهترینه ! چون QX9775 هم هست اگر تو ایران باشه حدود 2 ملیون مایشه !!!!! که CPU از اون قوی تر نیست تو 4 هسته ای !
من خودم Q6600 دارم قراره اورش کنم به زودی بعد نتایج را میزارم تا ببینی که چه گرد و خاکی به پا میکنه !:yes::great:
سوال داشتی در خدمتیم .:1. (26):
عزیز جان اگه بخواد q6600 بگیره باید مغز خز خورده باشه تا e8400 وQ9300 هست
نقل قول:
عزیز جان اگه بخواد q6600 بگیره باید مغز خز خورده باشه تا e8400 وQ9300 هست
اول اینکه معدب باش !
دوم قیمت Q6600 و کاراییش نسبت به هر دو CPU ای که گفتی کمتر و بیشتره !
نقل قول:
اول اینکه معدب باش !
دوم قیمت Q6600 و کاراییش نسبت به هر دو CPU ای که گفتی کمتر و بیشتره !
عزیز e8500 از q9300 & q6600 قوی تر اورکلاکش هم راحت تره نسبت به 4 هسته ای<منبع هم tom's hardware> ضمننا الان q9300 با قیمت 280 q6600 با قیمت 215 و e8500 با قیمت 211 تو ایران عرضه می شه منبع rayansaba.com
:whistle::1. (10)::merci:
نقل قول:
عزیز e8500 از q9300 & q6600 قوی تر اورکلاکش هم راحت تره نسبت به 4 هسته ای<منبع هم tom's hardware> ضمننا الان q9300 با قیمت 280 q6600 با قیمت 215 و e8500 با قیمت 211 تو ایران عرضه می شه منبع rayansaba.com
بستگي به نوع كار داره.
در بازي E8500 بهتر عمل مي كنه ولي در Encoding,Decoding,Rendering برنده Q6600 هست.
Q6600 هم با يه اوركلاك ساده ميشه 3 گيگاهرتز و تو بازي ها هم با E8500 مساوي ميشه.
در كل آينده مال 4 هسته اي ها خواهد بود.
با تشكر:yes: