مشكلت به دليل دماست . يا درست فن رو نصب نكردي يا مشكل تهويه كيس داري ؟ پاور سيستمت چيه ؟
amir123 (22-12-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور tsco 650 فکر نکنم از پاور باشه . 4.JPG
دما وحشتناک بالا میره الان هم ولتاژ را اوردم پایین هم fsb ولی بازم بالاست تا 75 میره .
دقيقا از پاور هست . اين پاور 650 وات REAL نيست . بيشتر از 230 خروجي ندارد . 100% از پاور هست . از دوستان ديگه هم بپرس . اين پاور جزو پاورهاي كيلوئي هست . با يك پاور 530 حتما تغييرات رو حس ميكني . اين بردها پاورهاي خوب ميخوان . براي اوركلاك كه حتما يك پاور خوب ميخواي . به جاي كولينگ پاور براي شما واجب تر هست .
اين پاور رو چند بار تو گرين تست شده . به خاطر همين ميگم 200 وات بيشتر قدرت ندارد
کاربر شهرسختافزار
خوب اخه دما چه ربطی به پاور داره . من که مشکل نا پایداری ندارم رو خود 4000 هم کاملا پایدارم فقط دا میره بالا.
با يك كمي تحقيق متوجه ميشي . وقتي پاور نتونه درست ولتاژ ها رو تامين كنه . باعث داغ شدن قطعات ميشه . اين پاور مناسب سيستم شما نيست ممكنه به قطعاتتون صدمه بزنه . قطعاتيكه بر اثر پاور غير استاندارد خراب بشن شامل گارانتي نميگردند
amir123 (22-12-08)
کاربر شهرسختافزار
میشه یه فن ارزان قیمت معرفی کنید کار من را روی 4000 راه بندازه .
آخرین ویرایش توسط amir123 در تاریخ 22-12-08 انجام شده است
|
|
amir123 (23-12-08)
کاربر شهرسختافزار
پاور هم میگیرم . یه 550 سعی می کنم بگیرم . یعنی با پاور دیگه سی پی یو داغ نمی کنه و فن نمی خوام.
براي اوركلاك خوب يكسري تجهيزات ميخواد يك فن خوب از ملزوماتش هست . با خريد پاور هم ركورد بالاتري ميزنيد ؟ چون زمانيكه اور ميكنيد مصرف سيستم بالا ميره اين پاور در حالت عادي مشكل دارد چه برسه به اور . شما يك پاور 535 گرين بگيريد . مطمئن ميشيد كه برق كافي به تمام قطعات ميرسه . پاور شاهرگ اصلي سيستمه
N@VID (23-12-08)
کاربر شهرسختافزار
تو این حالت کاملا پایدار هستم دما هم بد نیست .untitled.JPG
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks